Ferie i Oberösterreich

Oberösterreich er en dejlig plet i Østrig. Vælger du et af vores feriehuse i Oberösterreich, kan I få det nøjagtig, som I drømmer om. De private ferieboliger sikre privtaliv og frihed på jeres ferie i Østrig. Feriedagene planlægges med de aktivieter, som I synes er spændende for jer. 

Ferie Østrig feriehus

Ferie i Oberösterreich fuld af velvære 

Oberösterreich er alpelandets fjerdestørste forbundsland og grænser blandt andet op til nabolandene Tyskland og Tjekkiet. Området er et overflødighedshorn af skøn og mangfoldig natur med skove, søer, bække, bjerge, marker og kilder. Kort sagt, ren eliksir for både krop og sjæl. Østrig er ofte landet som vælges af feriegæster, som søger smukke naturoplevelser, som både giver dejlige ferieminder samt velvære for krop og sjæl. 

I Oberösterreich er der et markant mellemeuropæisk klima. Her er også de smukke og hyggelige byer Linz og Wels, som absolut er et besøg værd. Med en utrolig mangfoldighed i landskabet får Oberösterreich vinderne og skiløbernes hjerter til at slå lidt hurtigere. De smukt afrundede bjerge, de romantiske floddale, de majestætiske bjerge og de idylliske søer i syd, karakteriserer dette landskab. 
 

Hytte Østrig

Spændende byer i Oberösterreich

Linz ligger ved Donau og har et rigt kultur- og fritidstilbud. Derfor anbefaler vi, at du lader City Express guide dig rundt i byen. City Express er et lille tog, som kører rundt i den gamle bydel. Linz er frem for alt et besøg værd i juleperioden. Da forvandler byen sig til en romantisk "krybbeby". Byen har et rigt kulturtilbud og har både store og små udstillinger. Her findes også tre universiteter, så det siger selv, at uddannelse også står i fokus. Det er derfor ikke underligt, at Linz har udviklet sig til et industricentrum med mange arbejdspladser.

Pfarrkirchen i Østrig er en vidunderligt hyggelig by, som I nu kan opleve fra et af de dejlige sommerhuse fra NOVASOL. I Pfarrkirchen finder I masser af oplevelser og smuk natur. Pfarrkirchen i Oberösterreich er en utroligt dejlig by, der inviterer til eftertanke og afslapning. Selve byen byder på flere smukke kirker og huse. Men den er især kendt for sine smukke konditorkager, eksempelvis i Shaukonditerei Bauer, hvor man kan se kagemestrene svinge spatlerne. Eller man kan tage fiskestangen med, og prøve lykken i en af de snoede floder eller klare søer.

Hvis I er til bjerge og smuk natur, tager man ikke forgæves til Ried. Dette utroligt smukke område er kendetegnet ved at være spækket med historie, smukke momenter og bjergtagende udsigter. Nyd eksempelvis et glas af den lokale drue på et udskænkningssted i 1.200 meters højde, eller smag den lokale specialitet 'knödeln' fra en fortovsrestaurant. Man ved, at foråret er kommet til Ried i Oberösterreich, når det traditionelle årlige hestemarked finder sted. Det er startskuddet til en intensiv sommerperiode, hvor bierstuber og caféer atter åbner og turisterne holder deres indtog. Med mere end 50 restauranter, masser af shoppingmuligheder og smuk arkitektur, er det i sandhed en by, man har svært ved at løsrive sig fra.

Ferie i Oberösterreich

Kør selv ferie til Østrig 

Østrig er en helt perfekt feriedestination for jer, som godt kan lide at tage på kør selv ferie. Afstanden fra Danmark er til at overkomme for de fleste og på turen ned igennem Tyskland, er det nemt at finde gode steder at holde en lille pause, når det er tid til dette. En kør selv ferie er for jer, som sætter pris på friheden til selv at bestemme farten og feriens indhold. Dette passer meget godt til den frihed som der også opnås ved at leje en feriebolig hos NOVASOL Feriehusudlejning