Amazing Memories

En del af Awaze

Awaze er Europas førende forvalter af ferieboliger og feriebyer. Det er hjemsted for de specialiserede brands: cottages.com, Hoseasons, James Villa Holidays, Landal GreenParks og NOVASOL. Virksomheden formidler hver dag fantastiske ferieoplevelser til mere end otte millioner gæster hvert år med over 110.000 ferieboliger på tværs af 36 lande. Se mere på www.awaze.com. Herunder kan du finde en kort beskrivelse af alle Awaze's brands. 

cottages.com

cottages.com er Storbritanniens førende udbyder af feriehuse samt luksushuse og tilbyder mere end 21.000 steder at bo i Storbritannien, Irland, Frankrig og Italien. Fra afslapning ved kysterne til landlige slotte tilbyder brandet en række unikke og inspirerende feriemuligheder, der er særligt udvalgt af cottages-eksperterne. Mere end 1,45 millioner gæster og mere end 163.000 kæledyr holder hvert år ferie med cottages.com. Læs mere på www.cottages.com

Hoseasons

Med mere end 31.000 boliger tæt på kyst og smuk natur, er Hoseasons er en af Storbritanniens førende indkvarteringsspecialister. Fra hytter og parker til feriehuse og lejligheder - Hoseasons tilbyder det breddeste udvalg af feriehuse, i hele i Storbritannien. Hoseasons servicerer mere end 1,75 millioner feriegæster og mere end 100.000 kæledyr hvert år. For yderligere information besøg www.hoseasons.co.uk.

James Villas

James Villas tilbyder sine feriegæster mere end 3000 skønne villaer ved mere end 60 destinationer omkring Middelhavet, I Karibien og i Amerika. James Villas er specialiserede i netop Villa-ferier og er en familieforretning, hvilket betyder at de sætter en stor ære i deres ry og har en passion for at give deres gæster den bedst mulige ferieoplevelse. Dette har de gjort siden 1984. 

Landal GreenParks

Landal GreenParks er en dynamisk og førende organisation inden for ledelse, administration og leje af bungalow resorts. Landal GreenParks har mere end 85 parker og 13.700 bungalows i deres sortiment. Landal GreenParks bruger den store åbne natur i deres parker, til at skille sig ud fra andre bungalow udbydere. Alle Landal GreenParks resorts bygger på koncepterne om fred, plads og natur. 

NOVASOL

NOVASOL tilbyder dig mere end 50.000 nøje udvalgte ferieboliger. Her finder du smukke huse ved havet, rustikke landsteder med betagende omgivelser, villaer med privat pool og ferielejligheder tæt på mange af Europas største og mest populære storbyer i både Nord-, Central- og Sydeuropa. NOVASOL blev grundlagt i Danmark, for mere end 50 år siden og tilbyder ferieboliger i mere end 28 lande på tværs af Europa. NOVASOL er Europas største forvalter af ferieboliger.