Job hos NOVASOL

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst?

Vi søger løbende nye kolleger - se nedenfor hvilke stillinger der er ledige lige nu.

Servicemedarbejdere i hele Danmark

Vi søger servicemedarbejdere i hele Danmark, til at hjælpe med servicering af feriehuse. Dine arbejdsopgaver bliver at klargøre og rengøre feriehusene, og vi sørger naturligvis for grundig oplæring. Læs mere om jobbet her.

Experienced Frontend Developer

We are looking for a highly professional and skilled front-end developer for our headquarter in Virum. Read more about the job here. 

Stærke salgsprofiler til Nordøstjylland, Vestjylland, Fyn samt på Sjælland. 

Vi søger flere salgsprofiler til at fastholde og udvide vores portefølje af udlejningshuse. Læs mere om jobbet her. 

Business Analyst til nyoprettet stilling 

Til vores hovedkontor i Virum søger vi en forretningsorienteret Business Analyst. Læs mere om jobbet her. 

Billedbehandler / Photoshopper 

Vi søger derfor Billedbehandlere / Photoshoppere med erfaring til snarlig ansættelse i vores grafiske afdeling i Virum, herunder post-production. Læs mere om jobbet her. 

Søg job hos NOVASOL 

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@novasol.com. Så kontakter vi dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer. Ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og opbevares i 6 måneder fra modtagelsen.

NOVASOL Gruppen

NOVASOL, dansommer, Ardennes-Etape, Friendly Rentals og Fincallorca danner NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL har datterselskaber i 18 europæiske lande og mere end 57 servicekontorer i Europa. Endvidere beskæftiger NOVASOL flere end 2.300 medarbejdere og freelancers. NOVASOL udlejer mere end 50.000 feriehuse i 26 lande.  NOVASOL A/S er en del af Awaze - Europas førende udbyder af ferieboliger og feriebyer.