Job hos NOVASOL

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst? Vi søger løbende nye kolleger - se nedenfor hvilke stillinger der er ledige lige nu. 

Email Marketing Manager

Som Email Marketing Manager bliver det dit ansvar at definere den overordnede email strategi for NOVASOL samt for at udvikle planer for at skabe aktivering, engagement og fastholdelse af vores kunder via email. Læs mere om jobbet her. 

Studerende søges til international kundeserviceafdeling

Primære opgaver at besvare telefoner og afhjælpe vores mange gæster på forskellige sprog rundt i hele Europa. Læs mere om jobbet her.

HR-konsulent søges til lønningsopgaver og rådgivning 

Vi søger en medarbejder med en solid erfaring med lønkørsel og administrative HR-opgaver. Læs mere om jobbet her. 

Pricing analyst søges til revenue management funktion

Til en nyoprettet stilling søger vi en kommerciel og analytisk stærk kollega til at arbejde med vores prissætning. Læs mere om jobbet her

Søg job hos NOVASOL 

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@novasol.com. Så kontakter vi dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer. Ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og opbevares i 6 måneder fra modtagelsen.

NOVASOL Gruppen

NOVASOL, dansommer og Ardennes-Etape danner NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL A/S har datterselskaber i 18 europæiske lande og mere end 60 kontorer i Europa. NOVASOL A/S beskæftiger flere end 2.100 medarbejdere og freelancers. NOVASOL udlejer over 50.000 feriehuse i 26 lande.  NOVASOL er en del af Awaze - Europas førende udbyder af ferieboliger og feriebyer. For yderligere information besøg www.novasol.com

.