Job hos NOVASOL

Vil du være del af en international virksomhed i vækst?

Vi søger løbende nye kolleger - se nedenfor, hvilke roller, vi rekrutterer til netop nu. 

 

Servicemedarbejdere, rengøring - hele Danmark

Vi er de største i Europa, når det gælder udlejning af feriehuse. Vi er stolte af at levere et højt serviceniveau og møder vores husejere samt gæster med et smil. Er du detaljeorienteret, effektiv og serviceminded, så kunne du være en af dem, vi søger til rengøring af sommerhuse i sommerhalvåret.  Læs mere om jobbet og søg her.

 

Rengøringssupervisorer - Blåvand, Vorupør og Nordjylland

Til servicekontorene i henholdsvis Blåvand og Vorupør samt Nordjylland søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Rengøringssupervisor til løbende kontrol og rengøring af feriehuse. Læs mere om jobbet og søg Blåvand og Vorupør og Nordjylland

 

Service Office Manager - Vorupør

Til NOVASOL's servicekontorer i Vorupør søger vi en beslutningsdygtig og erfaren leder med ansvar for den daglige drift samt udvikling af team og afdeling. Læs mere om jobbet og søg her.

 

Service Office Assistant - Blåvand og Hejlsminde

Til NOVASOL's servicekontorer i henholdsvis Blåvand og Hejlsminde søger vi en serviceminded og udadvendt kollega til at indgå i den daglige kundeservice over for husejere og gæster samt øvrige drift på kontoret. Læs mere om jobbet og søg Blåvand og Hejlsminde.

 

Sales & Service Advisor, svensk - Aarhus

Brinner du för sälj och kundservice? Just nu söker vi efter en svensktalande Sales & Service Advisor till vårt internationella kontaktcenter i Aarhus för en tidsbegränsad anställning. Läs mer om jobbet her.

 

Sales & Service Advisor, dansk/engelsk - Aarhus

Til vores internationale contact center i Aarhus søger vi kompetente og udadvendte Sales & Service Advisors med danske og engelske sprogkompetencer i både permanente som tidsbegrænsede stillinger. Læs mere om jobbet Tidsbegrænset eller Permanent.

 

Lead Handler, norsk/dansk - Aarhus

Det vi gjør er enkelt - vi sender folk på ferie, og hvem elsker ikke det? Denne rollen handler i hovedsak om å finne huseierne ved å bygge gode relasjoner og sikre at våre huseiere viser os tillit medine feriehus og gjør dem til en del av Awaze virksomheden. Læs mere om jobbet her.

 

 

Søg job hos NOVASOL 

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@novasol.com. Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt og opbevares i 6 måneder fra modtagelsen.