Job hos NOVASOL

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst?

Vi søger løbende nye kolleger - se nedenfor hvilke stillinger der er ledige lige nu. 

Test Automation Engineer

We are looking for an experienced software test automation engineer to help improve quality of our web solutions. Read more about the job here

Jurist til hovedkontoret i Virum

NOVASOL har for nyligt etableret en intern juridisk afdeling for sin europæiske forretning, og søger i den forbindelse med jurist til hovedkontoret i Virum. Læs mere om jobbet her.

Regionschef til en nyoprettet stilling på Sjælland

Vi søger en salgsdrevet, skarp og systemstærk Regionschef på Sjælland. Sammen med dit team på 5-6 ejerrådgivere har du til opgave at skaffe nye sommerhuse til udlejning, samt sikre at eksisterende husejere fortsat har lyst til at udleje deres feriebolig sammen med NOVASOL. Læs mere om jobbet her

Kontorassistent til internationale salgsafdeling i Risskov 

Vi søger 4 udadvendte og servicemindede kontorassistenter til at besvare telefoner samt mails fra vores mange gæster på dansk, engelsk og tysk samt at rådgive omkring vores kommende gæsters ferie. Læs mere om jobbet her

Servicemedarbejdere i hele Danmark

Vi søger servicemedarbejdere i hele Danmark, til at hjælpe med servicering af feriehuse. Dine arbejdsopgaver bliver at klargøre og rengøre feriehusene, og vi sørger naturligvis for grundig oplæring. Læs mere om jobbet her.

Experienced Frontend Developer

We are looking for a highly professional and skilled front-end developer for our headquarter in Virum. Read more about the job here. 

Stærke salgsprofiler til Nordøstjylland, Vestjylland, Fyn samt på Sjælland. 

Vi søger flere salgsprofiler til at fastholde og udvide vores portefølje af udlejningshuse. Læs mere om jobbet her. 

Business Analyst til nyoprettet stilling 

Til vores hovedkontor i Virum søger vi en forretningsorienteret Business Analyst. Læs mere om jobbet her. 

Søg job hos NOVASOL 

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@novasol.com. Så kontakter vi dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer. Ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og opbevares i 6 måneder fra modtagelsen.

NOVASOL Gruppen

NOVASOL, dansommer, Ardennes-Etape, Friendly Rentals og Fincallorca danner NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL har datterselskaber i 18 europæiske lande og mere end 57 servicekontorer i Europa. Endvidere beskæftiger NOVASOL flere end 2.300 medarbejdere og freelancers. NOVASOL udlejer mere end 50.000 feriehuse i 22 lande.  NOVASOL A/S er en del af Awaze - Europas førende udbyder af ferieboliger og feriebyer.