Job hos NOVASOL

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst?

Vi søger løbende nye kolleger - se nedenfor hvilke stillinger, der er ledige lige nu. 

 

Kompetent Souschef med ledererfaring til NOVASOL's servicekontor i Fanø 

Til NOVASOL’s servicekontor i Fanø søger vi en beslutningsdygtig og kompetent Souschef med ansvar for den daglige drift og udvikling af kontor og team. Læs mere om jobbet her.

 

Stærk Ejerrådgiver til området Hvide Sande, Bjerregaard & Bork Havn 

Med udgangspunkt i NOVASOL’s store vækst i disse år søger vi en dynamisk og salgsfunderet Ejerrådgiver, som skal fokusere på udvidelsen af vores portefølje af udlejningshuse i Hvide Sande, Bjerregaard og Bork området. Læs mere om jobbet her. 

 

SPA-medhjælper til kontoret i Blåvand til weekendarbejde

Til NOVASOL’s servicekontor i Blåvand, søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig SPA-medhjælper til løbende kontrol af standvands-spa og mindre tekniske opgaver i weekenderne. Læs mere om jobbet her. 

 

Servicemedarbejdere i hele Danmark

Vi søger servicemedarbejdere i hele Danmark, til at hjælpe med servicering af feriehuse. Dine arbejdsopgaver bliver at klargøre og rengøre feriehusene, og vi sørger naturligvis for grundig oplæring. Læs mere om jobbet her.

Er du interesseret i jobbet som servicemedarbejder hos NOVASOL, kan du altid sende os en ansøgning via denne mail: job@novasol.com.

Søg job hos NOVASOL 

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@novasol.com. Så kontakter vi dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer. Ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og opbevares i 6 måneder fra modtagelsen.

NOVASOL Gruppen

NOVASOL, dansommer, Ardennes-Etape og Fincallorca danner NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL har datterselskaber i 17 europæiske lande og mere end 57 servicekontorer i Europa. Endvidere beskæftiger NOVASOL flere end 2.300 medarbejdere og freelancers. NOVASOL udlejer mere end 50.000 feriehuse i 19 lande.  NOVASOL A/S er en del af Awaze - Europas førende udbyder af ferieboliger og feriebyer.