Job hos NOVASOL

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst?

Vi søger løbende nye kolleger - se nedenfor hvilke stillinger der er ledige lige nu. 

Ressource Planner

Til NOVASOL´s hovedkontor i Virum søger vi en Ressource Planner, med solidt kendskab til planlægning og forecast samt allokering af mange årlige opgaver, fordelt over hele landet. Læs mere om jobbet her.

Erfaren finansbogholder

Til NOVASOL’s europæiske hovedkontor i Virum søger vi en finansbogholder til at arbejde med løbende finansbogføring af vores holdingselskab samt en række selskaber i udlandet. Derudover vil du deltage i udarbejdelse af månedsregnskab for NOVASOL gruppe. Læs mere om jobbet her. 

Salgsprofil til NOVASOL på Bornholm 

Det bliver bl.a. dit ansvar at tegne kontrakter på nye huse til udlejning gennem NOVASOL samt at rådgive nuværende feriehusejere i forbindelse med udlejning, ombygning og restaurering, med henblik på at optimere udlejningen af deres feriehus. Læs mere om jobbet her. 

Senior Brand Designer 

Reporting to the Director of Product Design, the Senior Brand Designer will play an important role in crafting the digital and physical identity of our vacation rentals brands across Europe and the UK. Read more about the job here. 

Senior Frontend Developer 

We are looking for a an experienced React / Frontend developer. Read more about the job here. 

Experienced Frontend Developer

We are looking for a highly professional and skilled front-end developer for our headquarter in Virum. Read more about the job here. 

Studiemedhjælper til NOVASOL i Stillinge Strand - Slagelse 

Til NOVASOLs servicekontor i Stillinge Strand - Slagelse, søger vi en studiemedhjælper til ca. 8 timer om ugen. Læs mere om jobbet her

Rengøringsmedhjælpere til Odsherred 

Vi søger flere rengøringsmedhjælpere, der vil være med til at give vores gæster i Odsherred en god oplevelse. Læs mere om jobbet her

Servicemedarbejdere i hele Danmark

Vi søger servicemedarbejdere i hele Danmark, til at hjælpe med servicering af feriehuse. Dine arbejdsopgaver bliver at klargøre og rengøre feriehusene, og vi sørger naturligvis for grundig oplæring. Læs mere om jobbet her.

Søg job hos NOVASOL 

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@novasol.com. Så kontakter vi dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer. Ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og opbevares i 6 måneder fra modtagelsen.

NOVASOL Gruppen

NOVASOL, dansommer, Ardennes-Etape, Friendly Rentals og Fincallorca danner NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL har datterselskaber i 18 europæiske lande og mere end 57 servicekontorer i Europa. Endvidere beskæftiger NOVASOL flere end 2.300 medarbejdere og freelancers. NOVASOL udlejer mere end 50.000 feriehuse i 22 lande.  NOVASOL A/S er en del af Awaze - Europas førende udbyder af ferieboliger og feriebyer.