Job hos NOVASOL

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst?

Vi søger løbende nye kolleger - se nedenfor hvilke stillinger der er ledige lige nu. 

Rengøringssupervisor søges til NOVASOL i Marielyst

Til NOVASOLs servicekontor i Marielyst søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig Supervisor til løbende ansættelser, oplæring og egenkontrol af servicemedarbejder, samt kontrol og rengøring af ferieboliger. Læs mere om jobbet her. 

Udadvendt og serviceminded Sales & Service advisor

Til vores internationale Sales & Service afdeling i Risskov ved Århus søger vi forstærkning og søger dygtige og udadvendte kollegaer til at hjælpe os i højsæsonen. Dine primære opgaver at besvare telefoner og mails fra vores mange gæster og husejere på dansk, engelsk og tysk samt rådgive omkring vores gæsters ferie samt servicere vores husejere omkring bookingerne på deres feriehuse. Læs mere om jobbet her. 

Kundekonsulenter til Supportafdeling 

Til NOVASOL´s kontor i Risskov søger vi 5 Kundekonsulenter til vores Supportafdeling. Du bliver en del af et engageret team, der brænder for at skabe endnu bedre oplevelser til vores gæster og sommerhusejere, når henvendelserne handler om skader og reklamationer. Læs mere om jobbet her

Copywriter for det norske markedet (Barselsvikariat) - Virum

Vi ser etter en tekstforfatter som snakker og skriver flytende norsk til en stilling som oversetter og tekstprodusent for nettside, kampanjer, Sosiale medier og E-mail. Les mer om stillingen her. 

Studiemedhjælper til NOVASOL i Stillinge Strand - Slagelse 

Til NOVASOLs servicekontor i Stillinge Strand - Slagelse, søger vi en studiemedhjælper til ca. 8 timer om ugen. Læs mere om jobbet her

Servicemedarbejdere i hele Danmark

Vi søger servicemedarbejdere i hele Danmark, til at hjælpe med servicering af feriehuse. Dine arbejdsopgaver bliver at klargøre og rengøre feriehusene, og vi sørger naturligvis for grundig oplæring. Læs mere om jobbet her.

Er du interesseret i jobbet som servicemedarbejder hos NOVASOL, kan du altid sende os en ansøgning via denne mail: job@novasol.com.

Søg job hos NOVASOL 

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@novasol.com. Så kontakter vi dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer. Ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og opbevares i 6 måneder fra modtagelsen.

NOVASOL Gruppen

NOVASOL, dansommer, Ardennes-Etape, Friendly Rentals og Fincallorca danner NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL har datterselskaber i 18 europæiske lande og mere end 57 servicekontorer i Europa. Endvidere beskæftiger NOVASOL flere end 2.300 medarbejdere og freelancers. NOVASOL udlejer mere end 50.000 feriehuse i 22 lande.  NOVASOL A/S er en del af Awaze - Europas førende udbyder af ferieboliger og feriebyer.