Job hos NOVASOL

Vil du være en del af en international virksomhed i vækst?

Vi søger løbende nye kolleger - se nedenfor hvilke stillinger der er ledige lige nu.

Experienced Frontend Developer

We are looking for a highly professional and skilled front-end developer for our headquarter in Virum. Read more about the job here. 

Kontorleder til servicekontor i Søndervig 

Til NOVASOL’s servicekontor i Søndervig søger vi en beslutningsdygtig og kompetent leder med ansvar for den daglige drift og udvikling af kontoret. Læs mere om jobbet her. 

Søg job hos NOVASOL 

Fandt du ikke et ledigt job, der matcher dine jobønsker, er du meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@novasol.com. Så kontakter vi dig, hvis vi får en ledig stilling, der matcher dine kompetencer og kvalifikationer. Ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt og opbevares i 6 måneder fra modtagelsen.

NOVASOL Gruppen

NOVASOL, dansommer og Ardennes-Etape danner NOVASOL A/S med hovedkvarter i Virum, Danmark. NOVASOL A/S har datterselskaber i 18 europæiske lande og mere end 60 kontorer i Europa. NOVASOL A/S beskæftiger flere end 2.100 medarbejdere og freelancers. NOVASOL udlejer over 50.000 feriehuse i 26 lande.  NOVASOL er en del af Awaze - Europas førende udbyder af ferieboliger og feriebyer. For yderligere information besøg www.novasol.com

.