Forbrugsomkostninger

Når du lejer en feriebolig hos NOVASOL, skal du være opmærksom på, at der kan opstå ekstraudgifter i tillæg til den pris, som du har betalt for feriehuset.

Det kalder vi forbrugsomkostninger og de udløses ved brug af:

♦ El       ♦ Vand       ♦ Varme/opvarmning ♦ Gas   ♦ Telefon   ♦ Internet (hvis dette ikke er gratis)

♦ Kurskat (en lokal skat, der opkræves på stedet i eksempelvis i Østrig, Tyskland mv.)

Forbrugsomkostninger vedrørende sommerhuse i Danmark: 

Regning på forbruget bliver tilsendt efter endt ophold indenfor 3 uger. Ved enkelte huse, typisk huse med pool, bliver der dog opkrævet et aconto forbrugsbeløb på forhånd eller senest ved afhentning af nøglen ved ankomsten. 

Forbrugsomkostninger vedrørende ferieboliger udenfor Danmark:

Ved hovedparten af de udenlandske ferieboliger sker afregning af forbrugsomkostninger på stedet ved afrejse. Husejer eller kontaktperson kan ved ankomsten opkræve depositum, som bruges til at modregne forbruget med. Ved nogle ferieboliger afregnes forbruget efter afrejse og der fremsendes enten en opkrævning med betalingsoplysninger eller forbruget modregnes i evt. depositum. Evt. overskydende depositum sendes retur til gæsten.

Det er dog forskelligt fra sommerhus til sommerhus, for hvilke af ovenstående ting der skal betales for, da nogle har en del eller alle ting inkluderet i lejen.

Betaling af forbrugsomkostninger

Aftalerne med de private husejere om afregning af forbrugsomkostninger og depositumsbeløb er individuelle, men er oftest fastsat på baggrund af ferieboligens størrelse og traditioner i det enkelte land.

Se alle vores ferieboliger i 19 lande