Blåvand Servicekontor

Vi er repræsenteret med servicekontor i Blåvand. Her er vores dygtige medarbejdere altid parate til at hjælpe dig med alt det praktiske samt give gode ferietips.

Blåvand Servicekontor

NOVASOL

Blåvandvej 27

6857 Blåvand

Tel.: +45 3914 3025

e-mail: blaavand@novasol.dk

Services

Leje af: 

 • Linned*
 • Barneseng/stol 
 • Køb af rengøringssæt**
 • Nøgleservice 
 • Kortterminal (international) 
 • Slutrengøring

* En linnedpakke indeholder: 

 • 1 dynebetræk 
 • 1 pudebetræk
 • 1 lagen (ikke faconsyet)
 • 2 håndklæder
 • 1 viskestykke

** Et rengøringssæt indeholder: 

 • 2 karklude
 • 1 gulvklud 
 • 7 opvasketabs
 • 1 rengøringssvamp 
 • 1 opvaskebørste
 • Glasrens
 • Opvaskesæbe
 • Rengøringsmiddel 

Aktiviteter i Blåvand & omegn

Blåvand & omegn byder på en lang række aktiviteter og seværdigheder hele året rundt og der er noget for enhver smag. Om man er til aktiv ferie, naturoplevelser, shopping, musisk underholdning eller noget helt andet, så er der masser af muligheder.

Blåvand

Så langt mod vest man kan komme i Danmark, ligger Blåvandshuk smukt udsmykket med et knejsende fyrtårn. Blåvandshuk bliver også kaldt eventyrets land.

Forretningerne i Blåvand holder åbent det meste af året. Der er rige indkøbsmuligheder, også når det drejer sig om dagligvarer, så det kan betale sig at spare tid, bagageplads og besvær, og vente med indkøbene til man ankommer til feriestedet.

Mulighederne for at tilbringe en hyggelig aften i Blåvand er mange. Langs de vestvendte strande er der udsigt til ualmindeligt smukke solnedgange - solnedgange som varierer efter vejr og årstid. Der er i området et righoldigt udbud af caféer, restauranter og forlystelser. Mange af disse forretninger har udendørs servering på de lyse og lune sommeraftener.

Discover Denmark

Discover Denmark kan du nemt finde frem til spændende oplevelser i området omkring Blåvand. På siden kan du søge på lige netop de oplevelser du søger, både naturoplevelser, diverse seværdigheder, børneaktiviteter og shoppingmuligheder. Du afgrænser selv udvalg og afstand og får oplysninger om lige det, der interessere dig.

West Coast Minigolf, Blåvand

I pinsen 2010 åbnede Nord Europa’s største minigolf anlæg i Blåvand. Der er en 18 hullers bane, som er bygget i et kuperet terræn, hvor der er plantet 1600 træer, buske og blomster.

Ud over det er anlagt 4 søer, et vandløb samt et stort vandfald som er bygget op i granitsten. Banerne er belagt med kunstgræs og har varierende sværhedsgrad.

Med andre ord en helt unik bane i smukke omgivelser, hvor der er sjov og spænding for folk i alle aldersgrupper.

Fiskesø, Ho

Der er også rig mulighed for at tage et par timer ud til fiske søen i Ho, for at hygge med familien eller på egen hånd, og nyde den dejlige natur ved søen.

Ho Fåremarked, Ho

Kom og få en fornøjelig dag og oplev den helt specielle stemning, der hersker under Ho

Fåremarked. Der er masser af oplevelser for både store og små.

SportsPark Blåvandshuk, Oksbøl

SportsPark Blåvandshuk i Oksbøl har en række særdeles attraktive vandsport og fritidsaktiviteter. Der er noget for de små og de store:

 • Stor svømmehal og badeland
 • Fitness, flexfodboldbane og sportshalle
 • Velværekoncept med badeland, spa, sauna, badminton og tennis

Der er også mulighed for at leje et sommerhus, hvor man har gratis adgang til Blåvandshuk SportsPark. Kontakt os for nærmere information på: +45 3914 3025 eller på. mail på blaavand@novasol.dk

SportsPark Blåvandshuk, Blåvand

SportsPark Blåvandshuk tilbyder topmoderne fitnesscenter direkte i hjertet af Blåvand

 • Cardio og full body vægtcenter
 • Træningssal
 • Åbent fra Kl. 05.00 til Kl. 23.00

Der er også mulighed for at leje et sommerhus, hvor man har gratis adgang til Blåvandshuk SportsPark. Kontakt os for nærmere information på: +45 3914 3025 eller pr. mail på blaavand@novasol.dk

SportsPark Blåvandshuk Golfcenter i Ho

Ud over de skønne naturområder samt en dejlig strand på Skallingen, så er der også noget til alle golfentusiaster. På Blåvandshuk Golfbaner i Ho, finder du en 18 hullers bane, en 9 hullers pay and play bane i skoven og en par3 bane på engen.

Vi har også sommerhuse som har gratis adgang til Golfklubben. Hvis du vil vide mere om de enkelte sommerhuse, så kontakt os på enten telefon nummer + 45 39 14 30 25 eller pr. mail på blaavand@novasol.dk

Legeborgen, Varde

I Varde findes der et stort indendørs legeland, ca. 20 minutters kørsel fra Blåvand. Her kan du og din familie nyde de forskellige maskiner, bordspil, hoppeborge, udklædningstøj, laserspil samt meget mere. Der er noget for alle størrelser og barnlige sjæle.

Svømmestadion Danmark, Esbjerg

Familiens foretrukne legeplads finder man i Svømmestadion Danmark i Esbjerg. Det er Danmarks største bade- og svømmeanlæg. Om man er til wellness, romersk bad, eller noget helt andet, så besøg Svømmestadion Danmark.

Der er også mulighed for at leje et sommerhus hvor man har gratis adgang til Svømmestadion Danmark. Kontakt os for nærmere information på +45 39 14 30 25 eller blaavand@novasol.dk

Esbjerg Storcenter

Kom til Esbjerg Storcenter og få en dejlig shopping oplevelse. I Esbjerg Storcenter har du mulighed for at gøre alle dine indkøb. Når du har været hele turen rundt, er det muligt, at slappe af med en kop kaffe og lidt andet godt til den søde tand i en af de cafeer, som man finder i centret.

LEGOLAND Billund

I Legoland er der fart, spænding og seje oplevelser over det hele. Der sker altid noget nyt og spændende i Legoland - den sjoveste legeplads for hele familien. NOVASOL gæster får rabat til LEGOLAND.

Fra Blåvand er der ca. 1 times kørsel til LEGOLAND

Hundeskov i Blåvand

Hundeskoven ligger ved 24,9 kilometersten/mærke ud for Blåvand, blev indviet i juli 2011. Den indeholder både grillplads, og naturlegeplads samt toilet.

I den nye hundeskov må hundene løbe rundt uden snor – så længe ejeren stadig har styr på dem. Hundeskoven er indhegnet og der er både skovområde, krat samt en åben plads, hvor der kan løbes igennem.

Kom og nyd den dejlige natur sammen med din bedste ven og resten af familien. Hvis du har spørgsmål til Hundeskoven er du velkommen til at kontakte os på 39 14 30 25 eller per e-mail blaavand@novasol.dk

Varde Golfklub

Varde Golfklubs 18-hullers bane blev åbnet i 1993. Med placeringen tæt på Varde By, i den smukke Varde Ådal, byder en runde på banen også på en storslået naturoplevelse. Banen er det man kan kalde en parkbane, og består af reelle golfhuller, forstået på den måde, at banen ved første øjekast ikke ser specielt svær ud, men du møder en lang række af veltrimmede og spændende huller, så efter runden må man erkende, at der var mange spillemæssige udfordringer undervejs. Samtidig er banen berømt for altid at være i rigtig god stand, altid have dejlige grønne fairways og har fantastiske gode og hurtige greens.

Efter runden er et besøg i Restaurant Justesen også en god oplevelse.