Vind en getaway

Vind en getaway med NOVASOL

Vind en skøn miniferie til en værdi af 11.000 kr!

Sommeren er forbi, og vi kan se frem til efterårets smukke farver, hjemmelavede middage i stearinlysets skær og afslapning foran pejsen. Hertil er vores lille perle i Blåvand, med plads til 6 personer, den ideelle kulisse, og nu har du chancen for at vinde en skøn getaway til en værdi af 11.000 kr.

 

Hvad vinder du?

  • En getaway i et af vores skønne sommerhuse i den populære ferieby på den danske vestkyst, Blåvand, i perioden 25/10–29/10 2023. Se huset her.
  • Gratis slutrengøring
  • En velkomst gavekurv med forskellige lækkerier
  • 4 gratis entrébilletter til LEGOLAND
  • 4 gratis entrébilletter til Wow Park
  • 4 gratis entrébilletter Givskud Zoo

 

Sådan deltager du:

For at deltage i konkurrencen skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at skrive dine oplysninger ind nedenfor. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til at modtage markedsføringsmails fra NOVASOL (Awaze A/S, Virumgårdsvej 27, 2830 Virum, CVR-nr.: 17484574) med gode tilbud på ophold i vores ferieboliger i Danmark og resten af Europa. Du kan til en hver tid afmelde dig ved at klikke ’Afmeld nyhedsbrev’ i bunden af vores mails.

Pssst..! Selvom du allerede er tilmeldt nyhedsbrevet, så kan du stadig deltage. Du skal blot skrive dine oplysninger ind nedenfor, så er du også med i konkurrencen.

 

Skriv dine detaljer ind her:

 


 

Konkurrencevilkår

Præmien har en værdi af 11.000 kr. Der vil være 1 vinder. Selve konkurrencen forløber sig i perioden 1.-15. september 2023, hvorefter der vil være en tilfældig lodtrækning af vinderen mandag 18. september 2023. Vinderen kontaktes direkte via den angivne mail. Dernæst har vinderen 7 dage til at vende retur, ellers trækkes en ny vinder. Man skal være 18 år for at deltage i konkurrencen. Alle entrébilletter fremsendes elektronisk til vinderen, og eventuelle udløbsdatoer fremgår af billetterne. Gavekurven fremsendes til sommerhuset og står klar, når vinderen af konkurrencen ankommer til sommerhuset 25. oktober 2023.

Se alle vores ferieboliger i 19 lande