Feriehuse i Habkern

Ferie Habkern Schweiz

Feriehuse i Habkern

Habkern er en idyllisk lille alpelandsby med autentisk og traditionel levevis. Her er I langt fra stress og jag, og I kan nyde roen, stilheden og den friske bjergluft. Byen ligger omgivet af en fantastisk natur med spændende flora og fauna, som kan opleves på afmærkede vandreruter.  Habkern ligger kun en kort køretur fra den fascinerende by Interlaken og Brienzerzee, hvilket gør den oplagt som ramme om en ferie, med en kombination af rene naturoplevelser, spændende kultur og romantiske badeture. Habkern er en del af området Berner Oberland. Hos os finder I flere feriehuse i Berner Oberland, så det er bestemt muligt, at komme tilbage til området, hvis I forelsker jer i den smukke natur, roen og de mange oplevelsesmuligheder.

Badesteder ved Brienzersee

Når I vælger at holde ferie i Habkern, kan I også planlægge en eller flere feriedage med afsalpning i den smukke natur og forfriskende svømmeture. 

Strandbad Brienz: Familievenligt strandbad med børnepool, vandtrampolin og legeplads. Stranden består af store græsarealer med masser af plads til sjov og leg. Der er restaurant ved stranden.

Freibad Niederried: Lækkert badeområde med græsarealer og badeponton. Her finder I omklædningsrum, toiletter og brusere. Desuden er der masser af legeredskaber samt bænke, borde og fælles grill.

Strandbad Iseltwal: Smukt beliggende i idylliske omgivelser lokker dette badested ved Brienzersee . Her er et lille badebassin for børn samt kiosk og forskellige aktiviteter.

Naturstrandbad Burgseeli: Midt i den smukke natur, omgivet af blomster og træer finder I dette dejlige badested. Stedet er egnet til familier med badebassin til de mindste. Desuden findes lege- og grillplads på stedet.

Ferie Schweiz

Naturen byder på gode aktiviteter i Habkern

Den mangfoldige natur i det bakkede landskab byder på både moselandskaber, huler og bjergtoppe. I kan udforske Augustmatthorn (2137m) og på nogle af jeres vandreture, kan I være heldige, at opleve både ørne og hjorte, foruden et væld af farverig alpin flora. I nærheden finder I desuden et utal af både lette og lidt mere udfordrende vandreruter samt det berømte bjerg Jungfrau.

Feriehus Schweiz

Seværdigheder og udflugtsmål nær jeres feriehus

Tag en tur op på toppen af Rothorn med det gamle damplokomotiv, og oplev den fuldstændig betagende udsigt på toppen. Herfra findes der også fine vandrestier, så I kan udforske den smukke natur. Ved udsigtspunktet kan I nyde en lækker frokost, mens I betragter de smukke bjerge og krystalklare søer. Mærk historiens vingesus på det hyggelige udendørs museum Ballenberg, hvor I kan opleve den autentiske følelses af, hvordan man levede før i tiden. Det levende museum med køer og geder, er opbygget af hunderede originale huse og bondegårde. I må ikke gå glip af et besøg ved Giessbachfälle vandfaldet. Man kan vælge at sejle derop fra Brienz eller tage bus 152 og derefter vandre resten af vejen. Der findes også masser af andre bådturer, hvor I kan opleve den skønne natur fra vandsiden. Endelig bør I sætte kursen mod den fantastiske by Interlaken. Her mødes alpeidyl og urbane toner i et charmerende samspil. Byen ligger ufattelig smukt med alperne på den ene side og den turkise sø på den anden. Her kan I shoppe, spise på mondæne restauranter og slentre i de pittoreske gader.

Den perfekte kombination af ro og spændende aktiviteter

I Habkern er det hovedsaligt ro og afslapning i naturen der trækker gæster til, men får I lyst til at prøve kræfter med diverse aktiviteter, er der masser af muligheder i nærområdet. Udover vandre- og cykelruter, byder området også på mulighed for at prøve kræfter med f.eks. Bungee Jump, Gletsjer vandring, river rafting og canyoning, hvor I glider gennem vandfald og grotter på ryggen! Har I altid drømt om at flyve frit som fuglen? Så har I chancen nu. På Jungfrau kan I prøve både skydive og paraglide i trygge omgivelser og med kvalificerede hjælpere. Endelig byder området på tennisbaner, Segway udflugter, ridning og alle former for vandsport.

Der er altså gode chancer for at kombinere afslapning og autentisk atmosfære med store naturoplevelser og kultur, når I lader en feriebolig i Habkern danne rammen om jeres ferie. Få en uforglemmelig ferie i Schweiz,i romantiske omgivelser, langt væk fra hverdagen. De feriehuse og lejligheder NOVASOL udlejer er alle privatejede, hvilket giver ferien i Schweiz et strejf af det autentiske Schweiz.