Feriehuse i Brienz

Feriehus Brienz Schweiz

Feriehuse i Brienz

Brienz er ægte Alpe idyl for alle pengene. De smukke, gamle træhuse, et væld af røde pelargonier og udsigten over den turkisblå sø, danner en magisk ramme om en ferie i Bernersee Oberland, som er den region Brienz ligger i. En ferie med frisk luft og i en afslappende atmosfære. Her finder I desuden traditionelle træskærerværksteder, et gammeldags damptog og en smuk søpromenade som indbyder til en romantisk gåtur langs bredden af den klare sø.  Gå på opdagelse i den romantiske ”Brunngasse” som har vundet titlen som en af de ”most beautiful streets in Europe”. De pittoreske gader er kantet med huse fra 1800 tallet med smukke træudskæringer og overalt prydes facaderne af et væld af blomster. Området er oplagt for vandreture i alperne om sommeren og skiløb om vinteren. Desuden findes der masser af spændende aktiviteter og  I har mulighed for at besøge den smukke, verdenskendte by Interlaken i nærheden.

Badesteder ved Brienzersee

Strandbad Brienz: Familievenligt strandbad med børnepool, vandtrampolin og legeplads. Stranden består af store græsarealer med masser af plads til sjov og leg. Der er restaurant ved stranden.

Freibad Niederried: Lækkert badeområde med græsarealer og badeponton. Her finder I omklædningsrum, toiletter og brusere. Desuden er der masser af legeredskaber samt bænke, borde og fælles grill.

Strandbad Iseltwal: Smukt beliggende i idylliske omgivelser lokker dette badested ved Brienzersee . Her er et lille badebassin for børn samt kiosk og forskellige aktiviteter.

Naturstrandbad Burgseeli: Midt i den smukke natur, omgivet af blomster og træer finder I dette dejlige badested. Stedet er egnet til familier med badebassin til de mindste. Desuden findes lege- og grillplads på stedet.

Landskab Schwiz

Seværdigheder og udflugtsmål nær feriehusene i Brienz

Tag en tur op på toppen af Rothorn med det gamle damplokomotiv, og oplev den fuldstændig betagende udsigt på toppen. Herfra findes der også fine vandrestier, så I kan udforske den smukke natur. Ved udsigtspunktet kan I nyde en lækker frokost, mens I betragter de smukke bjerge og krystalklare søer. At holde ferie i Schweiz gør godt for både krop og sjæl. Masser af frisk alpeluft og gode vandreture gør godt for kroppen og de smukke udsigter, hyggelige byer og de mange seværdigheder sikre uendelige ferieminder. 

Mærk historiens vingesus på det hyggelige udendørs museum Ballenberg, hvor I kan opleve den autentiske følelses af, hvordan man levede før i tiden. Det levende museum med køer og geder, er opbygget af hunderede originale huse og bondegårde. I må ikke gå glip af et besøg ved Giessbachfälle vandfaldet. Man kan vælge at sejle derop fra Brienz eller tage bus 152 og derefter vandre resten af vejen. Der findes også masser af andre bådturer, hvor I kan opleve den skønne natur fra vandsiden. Endelig bør I sætte kursen mod den fantastiske by Interlaken. Her mødes alpeidyl og urbane toner i et charmerende samspil. Byen ligger ufattelig smukt med alperne på den ene side og den turkise sø på den anden. Her kan I shoppe, spise på mondæne restauranter og slentre i de pittoreske gader.

Oplevelser til jeres ferie i Brienz

Der findes næsten ikke den form for aktiviteter eller sport, som ikke kan dyrkes i Brienz. Udover vandre- og cykelruter, byder området også på mulighed for at prøve kræfter med f.eks. Bungee Jump, Gletsjer vandring, river rafting og canyoning, hvor I glider gennem vandfald og grotter på ryggen! Har I altid drømt om at flyve frit som fuglen? Så har I chancen nu. På Jungfrau kan I prøve både skydive og paraglide i trygge omgivelser og med kvalificerede hjælpere. Endelig byder området på tennisbaner, Segway udflugter, ridning og alle former for vandsport.

Der er altså gode chancer for at kombinere afslapning og autentisk atmosfære med et kæmpe adrenalin kick, når I lader en feriebolig i Brienz danne rammen om jeres ferie i Schweiz. Der finde både ferielejligheder og feriehuse i de skønne omgivelser, så det bare at vælge, hvad der passer bedst for jer blandt de ferieboliger som NOVASOL udlejer i Brienz og området omkring.