Feriehuse i Berner Oberland

Landsby i Schweiz

Feriehuse i Berner Oberland

Uberørt natur, imponerende bjerglandskab, betagende udsigter og traditionelle beværtninger. Alt dette og meget mere kan I glæde jer til når I lejer en feriebolig i Berner Oberland i Schweiz.

De betagende bjerge

Kendte bjerge som Eiger, Mönch og Jungfrau imponere dagligt de besøgende. De mange søer i området er perfekte til en forfriskende dukkert eller bare et fodbad, når I bevæger jer rundt i det smukke landskab. Hold pause ved søen Thun eller Brienz og indånd den friske bjergluft med udsigt til de krystalklare søer. I vil få de smukkeste feriefoto med hjem, så husk kameraet. I området afholdes ofte lokale folkefestivaler og her kan I for alvor komme helt tæt på de schweisiske traditioner, som der gøres meget for at holde liv i.

Berner Oberland består samlet set af seks underområder; Adelboden Frutigen, Gstaad Sanenland, Interlaken, Jungfrau Region, Kander og Lenk Simmental. I når nok ikke rundt i dem alle sammen i løbet af ferien, men I er også altid velkomne til at komme igen. NOVASOL udlejer flere forskellige ferieboliger, så der vil også være en, der kan passe til jeres næste ferie.

Feriehus i Schweiz

Spændende byer i Berner Oberland

Tager I til Grindelwald mødes I af en moderne by med alt hvad der høre til. Grindelwald har en skøn beliggenhed. Rundt om byen torner de smukke bjerge, som giver byen en helt særlig silhuet. Fra byen kan I tage med på flere forskellige ture rundt i området. I må også huske at prøve en tur i en svævebane, som virkelig giver jer den helt store panoramaudsigt. Byen Thun betegnes som porten til Berner Oberland. Søen er omdrejningspunktet for byen og I må tage jer til tid, at gå rundt langs søen på promenaden. I vil blive mødt af det ene postkortmotiv efter det andet. Når I kommer til Thun kan I ikke undgå at bemærke byens slot. Slottet er i dag et museum og bestemt et besøg værd. efter en tur rundt på slottet, kan I tage ned til den gamle bydel, hvor I nemt finder en dejlig restaurant, hvis sulten har meldt sig.

Ferieboliger i Schweiz med ekstra komfort

Alle NOVASOLs ferieboliger i Schweiz tilbyder et All-inclusive koncept. Det betyder at:

  • Sengelinned og håndklæder er inkl. Ved leje af feriebolig mere end én uge, skiftes sengelinned som regel én gang om ugen. (Ved enkelte ferieboliger kan dette dog afvige)

  • Slutrengøring er altid inkluderet i lejebeløbet ved disse ferieboliger.

  • El- og vandforbrug samt evt. omkostninger er inkl. i lejen.

Der er altså alle mulige grunde til at besøge dette skønne land, som byder på masser af gode ferieoplevelser hele året rundt.