Konkurrencebetingelser - DHF Euro Cup

Beskrivelse af konkurrencen:

Vind 2 billetter til DHF Euro Cup håndboldkamp d. 9.3.2023  ved at fortælle os, 𝗛𝘃𝗲𝗺 𝘀𝗹𝗼𝗴 𝗵𝗲𝗿𝗿𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝘀𝗵𝗼𝗹𝗱𝗲𝘁 𝗶 𝗩𝗠 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝗲𝗻 𝗶 𝗮̊𝗿, under konkurrenceopslaget på NOVASOLs Facebook eller Instagram side. 

Det kan du vinde:

Præmien består af to (2) billetter til DHF Euro Cup håndboldkamp d. 9.3.2023 i Gigantium i Aalborg. Der udloddes ialt 4 billetter og der udtrækkes 2 vindere. 

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, gavekort eller andre produkter. Præmien kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. 

Sådan deltager du i konkurrencen:

Du deltager i konkurrencen ved at besvare konkurrencespørgsmålet, som NOVASOL (DK) har delt på deres Facebook og Instagram side.

For at tage del i konkurrencen skal du kommentere på statusopdateringen og svare på: 𝗛𝘃𝗲𝗺 𝘀𝗹𝗼𝗴 𝗵𝗲𝗿𝗿𝗲𝗹𝗮𝗻𝗱𝘀𝗵𝗼𝗹𝗱𝗲𝘁 𝗶 𝗩𝗠 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹𝗲𝗻 𝗶 𝗮̊𝗿? 

Der må deltages på både Facebook og Instagram - men det er kun muligt at vinde én gang. 

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Sådan udvælges en vinder:

Et lille team i NOVASOL vil trække lod blandt deltagerne efter 23.02.2023 kl. 10.00. Skrives kommentarer senere end dette, tæller de ikke med i konkurrencen.

NOVASOL kontakter vinderne i en privat besked på Facebook og vil bestræbe sig efter at gøre dette inden for 72 timer efter konkurrencens afslutning (dog ikke i weekender). Vi vil ved manglende svar efter 24 timer trække lod om en anden vinder og videregive præmien. Denne nye vinder vil blive udtrukket efter samme principper som førnævnte.

Vinder du konkurrencen, vil vi spørge til din e-mailadresse, så du kan modtage præmien.

Præmien kan ikke afhentes. 

GDPR:

Vi henviser til vores generelle politik vedr. persondata på følgende link:

https://www.novasol.dk/politik-vedr-persondata

Vi sletter dine persondata, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem.

Om disse konkurrencebetingelser:

Disse konkurrencebetingelser er gældende for hele konkurrenceperioden.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du konkurrencebetingelserne beskrevet i dette skriv samt Facebooks og Instagrams generelle vilkår og betingelser. Du accepterer herunder, at NOVASOL må kontakte dig i en privatbesked, hvis du er en af vinderne.

NOVASOL forbeholder sig til enhver tid ret til at revidere disse betingelser og tilstræber, at det ikke sker til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at holde dig opdateret på betingelserne.

Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og NOVASOL fraskriver sig alt ansvar i dette tilfælde.

Disclaimer vedr. Facebook: 
Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Facebook.

Formelt om konkurrencen:
Konkurrencen foregår på Facebooksiden for NOVASOL (DK), og arrangøren er NOVASOL A/S (CVR nr. 17484575), Virumgårdsvej 27, 2830 Virum, novasol@novasol.dk.

Konkurrencen er åben for alle over 18 år med bopæl i Danmark.

Ansatte hos NOVASOL og medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Se alle vores ferieboliger i 19 lande