Ferielejligheder

Vi har ferielejligheder i byområder, i mere landlige omgivelser og ved stranden. 

De nedenstående eksempler er blot et lille udsnit af alle de steder i Europa, hvor der kan lejes ferielejligheder hos os. Søger I en lejlighed et helt andet sted, så tag et kig på de mange øvrige lande, hvor vi udlejer ferieboliger. I er naturligvis altid velkomne til at kontakte os, hvis I har brug for hjælp til at finde en ferielejlighed, der passer til jeres ønsker

Ferielejligheder i Danmark

I Danmark ligger størstedelen af ferielejlighederne omgivet af skøn natur og tæt på den dejlige kyst med denmange gode badestrande. Alle ferielejligheder er indrettet forskelligt, så de kan opfylde ethvert ønske til et ferieophold i Danmark. Størstedelen af vores lejligheder tilbyder også miniferier, hvor I kan tage en pause fra hverdagen og lige koble af i et par dage.

Ferielejligheder Danmark

Ferielejligheder i Ebeltoft

Ebeltoft på Djursland er også et dejligt sted for et ophold i en ferielejlighed. I Ebeltoft kan I bl.a. leje flotte ferielejligheder med direkte udsigt over Ebeltoft Vig. Lejlighederne er lyse med store vinduer, som lukker den smukke udsigt helt ind i stuen. Disse ferielejligheder ligger desuden i gåafstand til centrum af byen, som charmerer med brostensbelagte gader og flotte bindingsværkshuse. Ebeltoft kan tilbyde alt til både en længere ferie samt til en miniferie, i form af gode seværdigheder, masser af butikker og gode spisesteder i den charmerende bymidte. Desuden finder I masser af smuk natur i Nationalpark Mols Bjerge samt virkelig gode badestrande langs hele kysten. 

Ferielejligheder Ebeltoft 

Ferielejligheder på Bornholm

Bornholm er uden tvivl et af de mest populære og eftertragtede steder for en ferie i Danmark. Året rundt byder øen på masser af oplevelser og ikke mindst unikke naturoplevelser. Der udlejes en perlerække af ferielejligheder på Bornholm, beliggende både i hyggelige byer som Gudhjem og Nexø samt langs kysten tæt på hav og strand. 

Ferielejligheder Bornholm

Ferielejlighed Bornholm

Ferielejligheder i Europa

Drømmer I om at opleve fremmede himmelstrøg, så finder I også nemt gode ferielejligheder uden for Danmarks grænser. Vi udlejer ferielejligheder i såvel de naturskønne nordiske lande, de kulturrige mellemeuropæiske lande og i det solrige sydeuropæiske lande. En ferielejlighed vil også sagtens kunne danne rammen om en skøn efterårsferie eller vinterferie, da stort set alle lejligheder er udstyret så de kan tage imod feriegæster året rundt.

Ferielejligheder i Tyskland

Tyskland er igen blevet et efterspurgt ferieland og udbuddet af gode ferielejligheder er heldigvis også vokset i takt med den stigende efterspørgsel. I Tyskland er der bl.a. bygget mange nye og moderne ferielejligheder, som nemt kan nås på en kortere kør-selv ferie. I det store land venter mange forskellige ferieoplevelser, lige fra gode strande i nord til store skov – og bjergområder i midt samt sydeuropæisk stemning helt i syd.

Ferielejligheder Tyskland 

Ferielejligheder i Harzen

Harzen er bestemt ikke et ukendt rejsemål i Tyskland. Det smukke, bjergrige område i midten af Tyskland er garant for dejlige oplevelser både om sommeren og om vinteren. Fra en ferielejlighed i Harzen kan I nemt udforske de smukke omgivelser samt de hyggelige byer med masser af sjæl og charme. I Harzen er der også fine muligheder for en god skiferie med udgangspunkt fra en ferielejlighed i Harzen.

Ferielejlighed Harzen 

Ferielejlighed Harzen

Ferielejligheder i Spanien

Et af de mest populære sydeuropæiske lande, når det kommer til leje af ferielejligheder, er helt klart Spanien. I hele landet udlejes der ferielejligheder, hvor det skønne spanske klima og den behagelige livsstil kan nydes. I Spanien udlejes både ferielejligheder i ferieresorts, med flere lejligheder på samme område, ofte med adgang til forskellige fælles faciliteter såsom pools og legeområder samt individuelle lejligheder i byer og tæt på strande. 

Ferielejlighed Spanien 

Ferielejligheder i Malaga

Malaga er et af de områder i Spanien, hvor der udlejes rigtig mange lejligheder. Den nemme tilgang til byen via diverse lufthavne i området, de meget gode strande og Malagas mange oplevelser samt byliv danner tilsammen det perfekte mix for en god ferie i Malaga. Det skønne klima med masser af sol og varme om sommeren og behagelige temperaturer i efteråret, bidrager naturligvis også til områdets popularitet.

Ferielejlighed Malaga

Ferielejlighed Malaga

Ferielejligheder i Frankrig

I Frankrig udlejer vi mange ferielejligheder, som ligger i kort afstand til den franske kyst – både i nord og i syd. Fra flere af disse ferielejligheder kan I nyde en skøn udsigt til havet. I Frankrig finder I også mange fine lejligheder i franske byhuse. Her holdes der ferie i charmerende omgivelser med kort afstand til bylivet. I det nordlige Frankrig kan I leje ferielejligheder i de helt klassiske stenhuse langs kysten, hvor der er mange spændende historiske attraktioner.

Ferielejlighed Frankrig 

Ferielejligheder i Cote d'Azur

I det sydlige Frankrig er området Cote d'Azur et godt valg, hvis I ønsker en ferielejlighed tæt på spændende byer, topklasse strande samt hvis I søger en rejsedestination med et behageligt klima og masser af sol. I Cote d'Azur spænder udvalget lige fra lejligheder i et boligkompleks med adgang til fælles pool til fine ferielejligheder i private omgivelser med udsigt til hav eller det flotte landskab. I kan også leje ferielejligheder i byer som Cannes, hvor I nemt kan kombinere badeferie med hygge i byen.

Ferielejlighed Cote d'Azur

Ferielejlighed Cote d´Azur

Ferielejligheder i Italien

Bella Italia er leveringsdygtig i et meget bredt og alsidigt udvalg af ferielejligheder. Her kan såvel naturelskere som kulturelskere finde en ferielejlighed, som giver nem adgang til netop de oplevelser, de søger. En meget store del af ferielejlighederne i Italien har enten egen eller fælles pool – et stensikkert hit til de varme sommerdage. Den italienske kulturhistorie er rig på gode attraktioner især i de gamle byer. Ønsker I at fordybe jer i Italiens historie, kan I leje en ferielejlighed tæt på byer som Firenze og Pisa.

Ferielejlighed Italien 

Ferielejligheder ved Gardasøen

Lejer I en ferielejlighed ved Gardasøen kan I nemt få alt det gode fra Italien med. Inden for kort afstand vil I have; betagende smuk natur, interessante byer, gode attraktioner og mange aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. Ved Gardasøen kan I leje ferielejligheder helt nede ved søen, hvis I gerne vil være helt tæt på det hele. I kan også vælge en ferielejlighed lidt længere oppe i landskabet, hvor I stadig er tæt på de mange aktiviteter, men hvor I samtidig opholder jer i mere rolige omgivelser.

Ferielejlighed Gardasøen 

Ferielejlighed Gardasøen

Vi udlejer ferielejligheder til alle former for ferieophold, også til en dejlig vinterferie i sneklædte områder og til afslappende sommerdage, i smuk natur, på landet. En stor del af vores ferielejligheder ligger tæt på eller i en større by, og åbner derfor op for hyggelige slentreture med shopping, udflugter til byens museer og for gode madoplevelser på byens spisesteder. Her kan ferien altså nemt kombineres med byliv og ture til f.eks. en nærliggende strand eller et smukt naturområde. At holde ferie i en ferielejlighed behøver altså ikke kun begrænse sig til sommerperioden eller til et ophold i en af Europas store metropoler.

Fælles for alle ferielejligheder er, at de giver jer en private ramme for jeres ferie, hvor I får en høj grad af frihed til selv at planlægge jeres fritid og spisetider, uden at skulle tage hensyn til allerede planlagte programmer. Dette gælder både for ferielejligheder i Danmark og for lejligheder i resten af Europa.

Se alle vores ferieboliger i 19 lande