Drømmer I om at holde jeres bryllup eller en stor fødselsdag i helt særlige og atmosfærefyldte omgivelser, eller vil I gerne give hele familien en helt speciel ferieoplevelse? Så er dette muligt på disse fire smukke slotte i Tyskland. Alle vil uden tvivl blive betagede af de herskabelige omgivelser, både inde og ude. Slottene tilbyder masser af gode aktivitetsmuligheder såsom pool, billard, bordtennis, fitnessrum og meget andet som hele familien og jeres gæster vil kunne muntre sig med. De smukke parker og landskaberne omkring slottene er perfekte til dejlige gåture og ikke mindst til fotografering af brudepar. Giv jer selv og jeres gæster en helt unik oplevelse og tag på slotsferie i Tyskland.

Her kan I læse om fire slotte i Tyskland, som I kan leje hos os. Kontakt os meget gerne hvis I vil vide mere om mulighederne for en slotsferie i Tyskland. 

Slotte i Tyskland - Herrenhaus Lübbenow

Denne smukke herregård ligger i det nordlige Uckermark, kun omkring 1,5 times kørsel fra Berlin. De herskabelige omgivelser og de mange gode aktivieter, gør denne herregård velegnet til både bryllupper eller andre fejringer samt til en ganske særlig ferie, for den helt store familie. I alt er der plads til 34 personer, fordelt på de tre etager. Den store sal på 250 m2 er helt perfekt til en smuk bryllupsfest. Læs mere om smukke Herrenhaus Lübbenow

Lübbenow Tyskland

Slotte i Tyskland - Gutshaus Gross Markow

Denne herregård ligger i det smukke landskab i Mecklenburgische Schweiz. De mange smukke stuer og flotte værelser sætter kulissen for en sand slotsferie. Men vælger I at holde ferie eller en god fest her, så vil I bestmt også blive begejstrede for den 15.000 m2 store grund som omkranser stedet. Fra herregården går der en hyggelig skovsti rundt i området. Her kan op til 36 personer få en oplevelse ud over det sædvanlige. Læs mere om Guthaus Gross Markow. 

Slotte i Tyskland

Slotte i Tyskland - Schloss Schmuggerow

Dette flotte, gule slot ligger midt i Vorpommerns dejlige natur. Slottet blev bygget i 1871 som gave til en greve datter og er blandt andet i 1997 blevet ombygget og restaureret. På slottet er der plads til 36 personer fordelt på 17 værelser, hvoraf 9 af disse er suiter, som virkelig vil få jer til at føle jer som grever og grevinder. Den store festsalg giver alle muligheder for en eventyrlig fest og fra den store terrasse kan I rigtig nyde de smukke omgivelser. Læs mere om Schloss Schmuggerow. 

Slot leje Tyskland

Slotte i Tyskland - Schloss Poggelow

Slottet er ren tysk kulturarv og dateres tilbage til 1848, hvor det tilhørte adelsfamilien Bassewitz. I kan være op til 20 personer, og I får 7 rummelige og behageligt indrettede lejligheder til rådighed. På slotsdammen kan I sejle i en lille katamaran, med plads til 8 personer. Sejl ud på søen og tag kaffen med og bare nyd de helt unikke omgivelser. I slottets kælder er der indrettet en hyggelig bar med en kamin, hvor I kan afslutte en dejlig dag. Læs mere om Schloss Poggelow. 

Slotte i Tyskland

Feriehuse i Tyskland

NOVASOL udlejer mere og meget andet end disse skønne slotte i Tyskland. Udbuddet af både feriehuse og ferielejligheder i Tyskland er vokset støt de sidste par år og særligt langs de skønne tyske kyststrækninger, skyder de såkaldte feriehusbyer op med moderne og ofte dansk inspirerede sommerhuse op. Både ved de større tyske byer og i de naturskønne områder udlejer NOVASOL ferieboliger. Se det store udbud af ferieboliger i Tyskland hos NOVASOL.