En særlig populær destination, hvis du drømmer om at holde ferien i Tyskland, er Schleswig-Holstein, landet mellem havene, for her kan du opleve både Østersøen og Nordsøen, eller Vesterhavet som vi kalder det i Danmark. Schleswig-Holstein byder på feriestemning med stort F. Maritime og historiske byer, krystalklare søer, grønne skove og enge, samt en række familievenlige tilbud og aktiviteter, vil alt sammen være med til at gøre din ferie i Schleswig-Holstein til en fantastisk oplevelse. Afslapning venter på de mange strande langs Nordsøen og Østersøen – her kan du nyde din ferie mens du soler, bader eller afprøver forskellige vandsportsaktiviteter. Børn kan lege så længe de vil – bygge sandslotte, samle skaller, sten og små marine dyr, mens de voksne slapper af. Vi vil på denne side gerne introducere dig til nogle af de smukkeste strande i Schleswig-Holstein til, når du lejer et feriehus i Tyskland fra NOVASOL.

Feriehuse i Tyskland nær stranden

Weissenhäuser Strand nær dit feriehus i Schleswig-Holstein

Især børnefamilier vil føle sig hjemme på denne strand, da vanddybden stiger ganske langsomt, hvilket gør det ideelt for de mindste svømmere. Toiletter og brusere er tilgængelige og gratis, og der er butikker og siddepladser langs strandpromenaden. I højsæsonen bliver stranden overvåget af livreddere, og også strandstole kan lejes. Action og sjov venter på dig, når du lejer et sommerhus i Schleswig-Holstein – et lang program af begivenheder, såsom strandgymnastik og børnevenlig underholdning. Der tilbydes beachvolley, sandslotsbygning og skattejagt, og der er surfboardudlejning og undervisning, samt paddleboards, bananbåde og katamaransejlads. På nudiststranden, der ligger i retning af Weissenhaus slottet, finder du en kiosk og toiletter.

Strande i Travemünde

På kurstranden i Travemünde er der plads til at alle kan slappe af og solbade, men der er også rigelig med plads til dem, der vil spille beachvolley og fodbold, samt bygge sandslotte, for stranden er lige så bred som en fodboldbane. Stranden overvåges af livreddere, hvilket sørger for en tryg badeoplevelse. Stranden på Brodtener Steilufer er ideel til alle, der ønsker at have en aktiv stranddag, men også livsnyderne vil føle sig særligt tilpas på denne strand. Stranden er inddelt i flere afsnit: en hundestrand, det gratis strandområde og en nudiststrand – alt dette kan også findes på den 1,3 km lange strand på Priwall i Travemünde. Her vandet meget lavt, og også i højsæsonen kan man nemt finde plads på stranden, hvilket gør den meget populær blandt familier med børn og unge. Alt i alt kan man få den perfekte strandoplevelse i Travemünde, når man lejer et feriehus i Tyskland.

Badeferie i Tyskland

Sierksdorfer Strand i Tyskland

På denne strand kan du nyde godt af den vidunderlige stilhed, solbade eller læse en bog, samt nyde panoramaudsigten over Lübeck bugt under din sommerferie i et af NOVASOLs feriehuse i Schleswig-Holstein. Cirka 1,5 km fra hovedstranden i udkanten af Sieksdorf ligger, der en hundestrand – her kan du tage lange på gåture med din hund på din ferie i Schleswig-Holstein.

Strand Rantum ved Vesterhavet

Under din ferie ved Nordsøen i Schleswig-Holstein inviterer denne strand til mange forskellige fornøjelser. Her kan du svømme, bygge sandslotte med børnene, spille beachvolley, strække kroppen til en omgang strandgymnastik og tage på lange gåture langs vandkanten. I den sydlige del finder du en nudiststrand, og hvis du har din hund med på ferien i Tyskland, er der også fire forskellige hundestrande, hvor du og din hund kan have en masse sjov.

Badeferie i Tyskland

Strand ved Pellworm fyr i Schleswig-Holstein

Her finder du den Grønne Dige, en familievenlig strand, der overvåges af livreddere. Strandstole kan lejes og der er masser af plads til solbadning, sjov og spas. Der er også forskellige legepladsudstyr til børnene. Du kan komme i vandet via de forskellige badetrapper, hver med en strandbruser. Lige ved siden af stranden ligger hundestranden, hvor også din hund kan få en dukkert.

Strande på øen Sylt i Tyskland

Tilbring din familieferie i Schleswig-Holstein på øen Sylt, hvis strand er fuldkommen ideel, da havet er ganske lavvandet, så børnene kan plaske rundt helt ubekymret. Strandbistroen serverer mad, og der er en legeplads lige ved siden af terrassen. Lej et sommerhus i Tyskland fra NOVASOL og få en unik og helt igennem fantastisk badeferie i Schleswig-Holstein!

Feriehuse i Schleswig-Holstein