Ferie ved Schleswig-Holsteins Østersø-kyst

Går ferien til Østersø-kysten i Schleswig-Holstein? NOVASOL har et stort og varieret udvalg af skønne sommerhuse ved Schleswig-Holsteins Østersø-kyst, og er i det hele taget førende inden for sommerhusudlejning i Tyskland. Nyd ferielivet i sommerhus i Tyskland - sommerhus ved Schleswig-Holsteins Østersø-kyst er lig med sommerhuse hos NOVASOL. Vi har det bedste udvalg og den bredeste geografiske dækning!

Lej sommerhus i Schleswig Holstein

Oplevelser fra et sommerhus i Schleswig-Holstein

Østersø-kysten i Slesvig-Holsten er et mål for både familier og par, for naturelskere og livsnydere. Fra Lübeck til Flensborg er der masser af badesteder ved havet på den næsten 400 kilometer lange kyststrækning, og områder byder på alle moderne bekvemmeligheder.

Schleswig-Holsteins Østersø-kyst byder på skiftevis høje klinter i kridtsten og lave sandbugter, hyggelige fiskerlejer og levende småbyer, badestrande og historiske seværdigheder. Tag eksempelvis på opdagelse i middelalderbyen Lübeck eller sæt en dag af til power shopping i Kiel. Hele området indbyder også til at nyde den enestående natur, du kan vandre langs kysten, se på fugle og andre dyr i områdets naturreservater eller slappe af under solen på en af de mange badestrande.

Ferie på Tysklands Østersø kyst

Sommerhus ved den Schleswig-Holsteinske Østersøkyst

Drejer det sig om sommerhuse ved Østersø-kysten i Schleswig-Holsteins med en høj standard, ja så er det NOVASOL, du skal kontakte. Vi formidler f.eks sommerhuse i Schleswig-Holsteins med swimmingpool, sauna, eget ildsted, og hvad du ellers kunne ønske dig af luksus indretninger. Men du kan også sagtens vælge et sommerhus ved den Schleswig-Holsteinske Østersøkyst i en mere enkel udgave. Din ferie i Tyskland har gode forudsætninger for at blive en succes i et af vores skønne sommerhuse.

Overalt langs den Slesvig-Holstenske Østersøkyst finder du gode sommerhusområder til dig og familien. Med NOVASOL får du professionel sommerhusudlejning, og vi finder altid en passende feriebolig til din ferie i Tyskland, uanset om du er til badeferie ved den Slesvig-Holstenske Østersøkyst eller foretrækker andre destinationer.