Ferie i Schleswig-Holstein

Leder du efter fornøjelser til din ferie og kvalitets sommerhusudlejning i Tyskland? NOVASOL sørger for et top lækkert sommerhus og Schleswig-Holstein leverer den gode stemning og idyl. Nyd ferielivet i sommerhus i Tyskland - sommerhus i Schleswig-Holstein er bedst med sommerhuse fra NOVASOL. Vi har det bedste udvalg og den bredeste geografiske dækning!

Lej sommerhus i Schleswig Holstein

Sommerhus i Schleswig-Holstein

Mange vælger år efter år at tilbringe deres ferie i et sommerhus i Schleswig-Holstein, som de har lejet hos NOVASOL, og det er der gode grunde til. NOVASOL sommerhusudlejning er stormester i sommerhusudlejning. Skal din ferie nydes i Tyskland skulle du unde dig selv et kig på vores store udvalg af sommerhuse. Når du vælger vores sommerhusudlejning, får du nemlig altid god kvalitet. Både når det gælder vores sommerhuse med standard og dem med luksus indretning. Der er så dejligt i Tyskland, og det får du rig lejlighed til at nyde i et af vores sommerhuse i Schleswig-Holstein.

Aktiv ferie i Schleswig Holstein

Oplevelser fra sommerhus i Schleswig-Holstein

Den tyske delstat Schleswig-Holstein med byerne Lübeck og Flensborg byder på en frodig og smuk natur, gode badestrande på kyststrækningen ved Østersøen og en række historiske seværdigheder i forbindelse med de to verdenskrige og striden om den tysk-danske grænse.

Slesvig-Holsten er for den aktive turist, der gerne vil opsøge naturen, historien og stemningen, men der er naturligvis også masser af muligheder for en afslappende badeferie. Hele området indbyder til at nyde den enestående natur, du kan vandre langs kysten, se på fugle og andre dyr i områdets naturreservater eller tage på shopping i Lübeck og Flensborg.

Østersø-kysten i Slesvig-Holsten byder på hyggelige fiskerlejer og levende småbyer og mange gode badestrande, mens kysten ud mod Vadehavet byder på enorme vidder, marsk og eng og et utroligt dyreliv - du bestemmer selv, hvor ferien går hen.