Begivenheder i Schleswig-Holstein

Hvis du planlægger at holde din næste ferie i Tyskland, så er delstaten Schleswig-Holstein en ideel destination til at få nogle smukke, varierede og afslappende feriedage. Med sommerhusudlejning i Tyskland fra NOVASOL kan du vælge mellem mange attraktive og komfortable, private ferieboliger, hvor man kan tilbringe en ubekymret ferie. Tjek vores store udvalg af sommerhuse i Schleswig-Holstein og book i dag til en uforglemmelig ferie i det nordlige Tyskland. Schleswig-Holstein tilbyder uendelige muligheder for at lære landet og dets folk at kende og for at tage mange gode ferieminder med dig hjem igen. Ud over de talrige og varierede landskaber såsom Vadehavet langs Nordsøen (eller Vesterhavet, som vi kalder det i Danmark), de vidunderlige strande ved Østersøen og de mange, attraktive maritime byer, så byder Schleswig-Holstein også på et stort udvalg af arrangementer hele året rundt, som du bare ikke må gå glip af. Nogle af de smukkeste begivenheder i regionen, har vi opsummeret for dig på denne side.

Forår i Husum 

Forår i Schleswig-Holstein starter i Husum med den traditionelle Krokusblomstsfest, en meget farverig byfestival med et langt program til ære for Husums krokusblomster. Forårsfesten åbnes traditionelt på en lørdag på trapperne af det gamle rådhus på Husumstorv, hvorved den nyvalgte krokusdronning får kronen overleveret. På markedspladsen i Husum finder et blomstermarked sted og på Husum Slot kan du slentre igennem det fortryllende håndværksmarked. Mange butikker er åbne om søndagen, så du kan også gå gennem den gamle bydel og nyde den livlige atmosfære under din ferie i Schleswig-Holstein.

Ferie i Schleswig-Holstein

Store begivenheder i Kiel under din ferie i Schleswig-Holstein

Hvert år i juni flokkes omkring 3 millioner gæster til regionens hovedstad, Kiel, for at være vidne til Kieler Woche, der er verdens største sejladsarrangement. På 9 dage finder der omkring 2000 arrangementer indenfor forskellige områder som underholdning, kultur og sport sted. Kieler Woche er også den største sommerfestival i det nordlige Europa – alt i alt er dette fantastiske arrangement, ikke noget man må gå glip af, når man lejer et sommerhus i Schleswig-Holstein. Du kan booke sejlture ombord på de traditionelle sejlskibe eller endda på en regatta eskorte for at opleve alt på egen hånd. Nyd den unikke atmosfære på Kieler Woche under din ferie i Schleswig-Holstein.

Kunstoplevelser nær dit feriehus i Tyskland

Siden 1999, i det tidligere jernstøberi i Carlshütte i Büdelsdorf, har museet NordArt afholdt en af de største og mest kendte årlige udstillinger af samtidskunst i Europa i sommermånederne. Den jurybestemte udstilling, der bliver redesignet hvert år, tilbyder et omfattende panorama af samtidskunst, hvor mere end 200 kunstnere fra hele verden viser deres værker – alt sammen i en smuk beliggenhed, der skaber en unik ramme om kunsten. Værkerne omfatter billeder, fotografier, videoer, skulpturer og installationer. NordArt vil ikke kun glæde kunstelskerne blandt jer, men alle vil få uden tvivl få en fantastisk oplevelse her. Besøg denne usædvanligt smukke udstilling og lad dig inspirere af de mange kunstværker under din ferie i Tyskland.

Begivenheder i Tyskland

Vilde begivenheder i sommerferien

I det smukkeste open-air-teater i Europa løber Karl May-festivalen af stablen hvert år fra juni til september med indianeroverfald, store eksplosioner, knaldende revolvere og spændende dueller – bare rolig, det er ikke spor farligt! Karl May-festivalen blev grundlagt i 1952 og er siden blevet et absolut højdepunkt for hele familien, når du lejer et sommerhus i Schleswig-Holstein. Nyd den unikke atmosfære og oplev koncerter og shows for både unge og gamle under åben himmel til Karl May-festivalen.

Jazzfestival i Schleswig-Holstein

Hvert år i juni bliver der afholdt jazzfestivalen, JazzBaltica ved Timmendorfer Strand på Østersøkysten og tiltrækker gang på gang tusindvis af gæster. Mange kendte musikstjerner optræder her og du har mulighed for at opleve hele 13 koncerter og 9 open-air begivenheder, når du holder din ferie i Schleswig-Holstein. For børn er der et børneprogram, så JazzBaltica er en stor oplevelse for hele familien.

Musikbegivenheder i Schleswig-Holstein

Rockede oplevelser i Tyskland

I august bliver den lille landsby Wacken, i det indre Schleswig-Holstein, hvert år forvandlet til en verdenskendt heavy metal højborg – da den største heavy metal-festival i verden og den største open-air festival i Tyskland bliver afholdt her. I 2011-2015 var antallet af besøgende på omkring 85.000. Her optræder de mest kendte bands fra metal- og hardrockscenen. En tur til Wacken er under alle omstændigheder et besøg værd, når du lejer et feriehus i Tyskland.

Efterårsferie i Schleswig-Holstein

Hvis du vil tilbringe din ferie i et feriehus i Schleswig-Holstein, bør du helt sikkert besøge det største frilandsmuseum i det nordlige Tyskland. Fra marts til oktober kan du lære om kulturhistorien og det etnografiske liv fra de sidste århundreder. I oktober, bliver der afholdt et efterårsmarked på museets grunde, hvor du kan opleve håndværk og gastronomi fra regionen. Der er også en interessant udstilling på det etnologiske museum. Bestil dit sommerhus i Tyskland i dag hos NOVASOL og tilbring en ubemkymret ferie i Schleswig-Holstein fyldt med begivenheder.

Efterårsferie i Tyskland