Aktiviteter og attraktioner i Schleswig-Holstein

I de seneste par år rejser flere og flere feriegæster til Tyskland, for at tilbringe en ferie i Schleswig-Holstein fyldt med oplevelser. Uanset om du drømmer om en ferie i bjergene eller nær glinsende søer, i smukke skove og enge eller ved havet, så kan du det med sommerhusudlejning i Tyskland fra NOVASOL. Schleswig-Holstein tiltrækker hvert år tusindvis af turister med sine mange familievenlige attraktioner, seværdigheder og varierede natur, der alt sammen er med til at skabe en uforglemmelig ferie i Tyskland. En ferie i Schleswig-Holstein byder ikke kun på smukke strande og klipper, med også på en masse kultur, takket være de mange små og store interessante byer.

Din ferie vil blive særligt afslappende, hvis du lejer et af NOVASOLs private feriehuse. I Tyskland og mange andre europæiske lande tilbyder vi et stort udvalg af smukke og nikke ferieboliger, hvor du kan holde en bekymringsfri ferie. Der er så mange aktiviteter, attraktioner og udflugter at opleve, og med et sommerhus i Schleswig-Holstein får du det ideelle udgangspunkt for at opleve regionen og dets folk bedre at kende. På denne side vil vi gerne introducere dig for nogle af de smukkeste byer og mest spændende attraktioner, som du absolut bør besøge i løbet af din ferie.

Ferie i Tyskland

Besøg Kiel med et feriehus i Schleswig-Holstein

Et besøg til regionens hovedstad Kiel vil blive en fantastisk affære hele året rundt, da ud over en række butikker, så byder byen også på gåture, kunstbesøg, kulturoplevelser, maritimt flair og en imponerende historie. For eksempel kan du tage på en guidet tur rundt i byen, hvor du kan udforske de ellers skjulte hjørner. På GEOMAR akvariet kan du opleve mere end 100 arter af fisk fra Nord- og Østersøen, samt den farverige undervandsverden fra andre have. Den botaniske have byder på planter fra egnen, men også talrige tropiske afgrøder. De teknologientusiastiske feriegæster bør ikke gå glip af Kielerkanalens sluser, Kiel-Holtenau, når store containerskibe og små motorbåde trækkes ind med 30 minutters intervaller. Ved sluserne finder du også en interessant udstilling om Kielerkanalen. Besøg Kiel under din ferie i et sommerhus i Schleswig-Holstein og oplev byens mange spændende seværdigheder.

Seværdigheder i Tyskland

Attraktioner i Lübeck

Også hansestaden Lübeck er et oplagt rejsemål, når du holder ferie på den baltiske kyst i Schleswig-Holstein, for her er der noget at opleve for enhver smag. Ud over de mange historiske bygninger og huse i den gamle bydel, bør du helt sikkert besøge byens vartegn, byporten Holstentor. Lübeck er også en oplagt destination for alle dem med en sød tand – byen er nemlig særligt kendt for sin lækre marcipan, som du kan smage på Café Niederegger, der blev grundlagt helt tilbage i 1806. Du kan også besøge interessante udstillinger om de tre Nobelprisvindere fra byen: Thomas Mann, Günter Grass og Willy Brandt. Ikke langt fra den gamle bydel, kan du tage på en dejlig gåtur på stranden i badebyen Travemünde.

Attraktioner i Lübeck med et feriehus i Tyskland

Besøg Flensborg på den anden side af grænsen

Den tredje største by i Schleswig-Holstein er byen Flensborg, der ligger lige på den anden side af den dansk-tyske grænse. Et besøg til Flensborg byder på kunst og kultur i overflod. På hver gade, hvert hjørne og i de mange gårde, vil du kunne opleve byens maritime atmosfære, samt Flensborgs mange spændende museer, underholdende kultur og unikke kunst. På Kapitänsweg vil du kunne passere mange interessante seværdigheder, historiske bygninger og torve på din ferie i Schleswig-Holstein. Besøgende på Flensborgbryggeriet inviteres til at deltage i en rundvisning på Schleswig-Holsteins største bryggeri, og i Phänomenta kan du fordybe dig i videnskabens verden. Her kan unge såvel som gamle røre, prøve og lege med over 150 eksperimenter og få en underholdende dag. Book din ferie med NOVASOL og tilbring nogle forrygende feriedage i et af vores attraktive feriehuse i Tyskland for at opleve Schleswig-Holstein.

Ferie i Schleswig-Holstein

Aktiviteter og seværdigheder i Husum

Den lille by Husum, der ligger direkte ud til Vadehavet, bør også være på listen over steder at besøge på din ferie i Schleswig-Holstein. Oplev den maritime stemning ved havnen og indånd den friske havbrise, tag på en guidet tur rundt i byen eller på en tematur, der går i fodsporene på forfatteren Theodor Storm, der blev født og begravet her i Husum. Oplev et hav af krokus i Husums slotspark om foråret med en tilhørende magisk udsigt over slottet og nyd den gamle, historiske bydel, hvor du kan tage på en shoppetur i de små butikker. Derudover er der mange museer i Husum, der tilbyder et interessant kulturelt program.

Oplevelser i Schleswig-Holstein

Endnu flere attraktioner nær dit feriehus i Schleswig-Holstein

Der findes selvfølgelig meget andet at opleve i Schleswig-Holstein ud over disse fire byer, og med et feriehus i Tyskland vil du og din familie få det ideelle udgangspunkt for at tage på ture rundt i hele regionen. Frederiksstad, der blev grundlagt er hertug Frederik. 3., fascinerer med sine hollandske kanaler og pittoreske udseende. I forlystelsesparken, Hansa Park kan hele familien få sig en hæsblæsende dag fyldt med vilde karruseller og et bredt underholdningsprogram. I byen Büsum kan du komme ud på et vaske ægte pirateventyr i swimmingpoolen Piraten Meer. Og i Hedeby kan du besøge Vikingemuseet, der har udstillinger om de mest betydningsfulde bosættelser i Nordeuropa i vikingetiden – her kan man også se det kongelige langskib fra Hedeby havn.

Som du kan se bliver en ferie i Schleswig-Holstein alt andet end kedelig takket være det store udvalg af aktiviteter og attraktioner. Find og bestil et feriehus i Schleswig-Holstein hos NOVASOL og tilbring nogle fantastiske feriedage i Tyskland – velkommen!

Oplevelser i Schleswig-Holstein