Seværdigheder og attraktioner i Sauerland

Ønsker du en alsidig feriedestination, hvor du kan nyde en masse attraktioner, samt den smukke natur? Så bør du leje et feriehus i Sauerland hos NOVASOL, hvor du vil have rig mulighed for at opleve seværdigheder for enhver smag. Uanset om du rejser alene, med din partner eller om du tilbringer ferien med hele familien, kan Sauerland byde på at stort udvalg af attraktive og varierede ferieaktiviteter. Foruden de mange naturparker, er der også flere forlystelsesparker i umiddelbar nærhed af dit feriehus. Også kulturelskere kan tilbringe en interessant ferie i Sauerland. Drag fordel af det brede udvalg og se frem til nogle begivenhedsrige feriedage i Tyskland.

Seværdigheder for børnefamilier i Tyskland

Panoramaparken i Kirchhundern er en populær seværdighed – især for familier med børn. Ud over hurtige, men børnevenlige karruseller og forlystelser, scorer Panoramaparken point på de mange tamme dyr, som besøgende kan møde. Se de majestætiske ulve fra eventyrbroen eller bliv tryllebundet af de søde oddere. Særligt imponerende er bisonflokken, der typisk hører til på prærien, men tydeligvis også føler sig godt tilpas i Sauerland. Dem, der ønsker et adrenalinkick, kan blandt andet prøve forlystelsen Fichten-Flitzer, den gigantiske trampolin og rutsje-paradiset. Om aftenen kan du slappe af efter dagens indtryk i dit feriehus i Tyskland og se frem til den næste dag.

Vilde attraktioner for hele familien i Sauerland

Action og spænding under din ferie i Sauerland

Fort Fun i Bestwig er kendt langt ud over Sauerlands grænser. Dette er næppe overraskende, da ”Fort Fun Adventure World” er den største forlystelsespark i Sauerland. Her kan man prøve forlystelser og vilde vandrutsjebaner, se et Western-show og den indendørs verden vil byde på oplevelser for både unge og gamle. Familier med børn bør bestemt planlægge en dagstur til ”Fort Fun”! Ud over de mange rutsjebaner og karruseller, så har ”Fort Fun” også en række tamme dyr, som man kan besøge i deres petting zoo. Kort sagt, så flyver tiden i ”Fort Fun Adventure World” og hele familien vil vende tilbage til sommerhuset i Sauerland, trætte men glade.

Indendørs attraktioner i Sauerland til når vejret er dårligt

Lad ikke en regnvejrsdag ødelægge dit gode humør. Der findes mange måder at tilbringe en god dag i Sauerland – selv i dårligt vejr. Hvis du har børn, kan I bruge det overskyede vejr til at besøge en af de mange indendørs legepladser i området. ”Thikos Kinderland” i Schmallenberg tilbyder for eksempel i alt 3000 m2 at løbe og lege på for de yngste. I Menden er ”Kiki Island” tilgængelig hele året rundt – her vil både du og dine børn få sig en sjov dag. I mange tilfælde er de indendørs legepladser også en fantastisk aktivitet, når solen skinner, da de fleste også har et stort udendørs område. Forbered dine børn på nogle uforglemmelige feriedage og nyd en masse sjov og ballade under din ferie i Sauerland.

Indendørs attraktioner til regnvejrsdage i Tyskland

Udforsk Sauerlands underverden i løbet af din ferie

Et af NOVASOLs feriehuse i Sauerland er det ideelle udgangspunkt for en tur til Sauerlands underverden. Der findes flere huler og miner i Sauerland til sightseeing. Blandt de mest berømte huler er Atta Grotten i Attendorn, Balver Grotten i Balve og Bilstein Grotten nær Warstein. Her oplever man ikke kun bizarre klippeformationer, der delvist er iscenesat med spektakulære lyseffekter – du vil også lære meget om hulernes historie. Gå ikke glip af denne tur til underverdenen og kombiner flotte visuelle indtryk med læring. Husk dog at medbringe passende tøj, da selv i sommermånederne er mange af hulerne ret kolde.

Sauerland - et paradis for kulturelskere

Ikke kun naturelskere og familier med børn vil få en fantastisk ferie i Sauerland, også kulturelskere vil finde en bred vifte af seværdigheder og attraktioner. Ud over en lang liste af imponerende slotte og paladser, er der også mange interessante museer i Sauerland. Slottet Altena an der Lenne er for eksempel et af de smukkeste bjerglandsslotte i hele Tyskland og er i dag Brandenburg Sauerlands kulturcenter. I mange af Sauerlands landsbyer er der lokale museer, hvor du kan lære meget om regionen og dens historie. Selvfølgelig findes der også mere eksotiske udstillinger, som på for eksempel ”Afrika Museum Vogt”. Udnyt det varierede tilbud af seværdigheder og udvid dine horisonter under din ferie i Tyskland.

Oplev Sauerlands kultur når du lejer et feriehus fra NOVASOL

Attraktioner for dyreelskere nær dit feriehus i Tyskland

Små og store dyreelskere må ikke snyde sig selv for et besøg til ”Wildlife and Leisure Park Willingen”, for her er der mange interessante dyr at observere. Ud over dyr som f. eks dådyr og hjorte, huser parken også nogle eksotiske indbyggere. Der er blandt andet en gruppe berberaber og forskellige papegøjer at beundre. Derudover præsenteres parkens rovfugle til spektakulære shows. Programmet afrundes med en dinosaurpark og en eventyrskov. Du vil uden tvivl få tilbragt en begivenhedsrig og lærerig dag i ”Wild and Leisure Park Willingen”.

Ingen risiko for kedsomhed - stort udvalg af attraktioner i Sauerland

Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis mellem natur og kultur, vil Sauerland være lige noget for dig! Her kan du efter en lang dag fyldt med kulturelle seværdigheder og spændende attraktioner trække dig tilbage til naturen. Det er ligegyldigt, om du er interesseret i dyr, action eller kultur – det rige udvalg opfylder alle behov. Design din ferie efter eget hoved, og glæd dig over de korte afstande og veludviklede transportnot i Sauerland. Uanset hvor du lejer et sommerhus i Sauerland fra NOVASOL, vil du nemt kunne komme til de mange attraktioner. Så tøv endelig ikke med at holde en ferie i Sauerland!