Begivenheder og events i Sauerland

Drømmer du om at holde en ferie omgivet af smuk natur, men stadig ikke ønsker at gå glip af interessante begivenheder og events? Så bør du leje et feriehus i Sauerland fra NOVASOL, hvor du kan holde en ferie efter din smag. De mange events vil ikke bare være fantastiske for familier med børn, men også kulturelskere og sportsentusiaster kan tilbringe nogle spændende feriedage i Sauerland-regionen. Det er ligegyldigt hvilken tid på året du ankommer, for i Sauerland finder de interessante begivenheder sted året rundt. Du vil ikke kede dig her!

Sportsbegivenheder i Sauerland i fantastiske omgivelser

Foråret i Sauerland er præget af adrenalin og action midt i den idylliske natur. Nyd de første varme dage i blomstrende natur og se cyklister ræse forbi i Willingen eller Winterberg. I maj finder mountainbikefestivalen Dirt Masters sted i Winterberg. Udover at se de spektakulære downhill-ræs, kan du også opleve de professionelle cykelryttere lave vilde spring og tricks. En lignende begivenhed finder sted i Willingen på kabelbanen Ettelsberg. Gennem tiden er festivalen i Ettelsberg gået hen og blevet den største af sin slags i Europa. Hvert år tiltrækker begivenheden omkring 30.000 besøgende, der er med at til at skabe en god stemning. Lad dig blive smittet af den fantastiske atmosfære og nyd den blomstrende årstid i et feriehus i Tyskland.

Sportsevents under din ferie i Sauerland

Har du lyst til at prøve noget nyt? Unikke arrangementer i Sauerland

Vil du bruge din ferie i Sauerland på at opleve nye og ukendte ting? Så kan du se frem til en række unikke events i Sauerland. Vidste du for eksempel, at den største luftballonfestival i Tyskland finder sted i Sauerland? Nej? Så er det da klart værd at besøge den internationale Montgolfiade i Warstein. Beundr de farverige balloner der flyver rundt i smukke omgivelser og nyd det varierede program. De modigste besøgende kan prøve at styre en luftballon eller et varmluftsskib. I efteråret kan bilelskere glæde sig over de mange vintagebiler, der drøner gennem Sauerland til et rally. Oplev mere 120 klassikere fra bilindustrien og mærk et stykke af en svunden æra. Vi er sikre på at disse oplevelser vil gøre indtryk i lang, lang tid.

Ridning, når det er bedst, i Balve

Området Nordrhein-Westfalen bliver også omtalt som hesteland. Derfor er det heller ikke underligt, at cremen indenfor tysk og international show-hopping og dressur mødes en gang om året i Balve. Balve International Optimum begejstrer ikke kun takket være sportsudøvelse på højeste niveau, også omgivelserne er helt unikke. Turneringen finder sted på Wocklum Slot. Udover de internationale topsportsstævner, bliver der også afholdt årlige tyske mesterskaber i show-hopping og dressur. På grund af den afslappede atmosfære kan du komme tæt på stjernerne på scenen og tage et selfie eller to. Rejs fra din feriebolig i Sauerland til Balve og oplev ridning i smukke omgivelser. En dag på Balve Optimum er en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Kom op på hesten og ud i naturen under din ferie i Sauerland - spændende begivenheder i vente!

Musikbegivenheder med fantastisk atmosfære

En gang om året bliver den afslappede by Wenden i det sydlige Sauerland forvandlet til et fejringssted. Begivenheden ”Wendsche Kärmetze” er den største folkefestival med dyreshow i det sydlige Westfalen og kan prale af også at have en række spændende forlystelser. Her kan du beundre produkter fra mere end 400 forhandlere og gøre et godt køb på kræmmermarkedet. Talrige boder byder også på lækre, lokale godbidder. Atmosfærisk musik og et farverigt fyrværkerishow sætter prikken over i’et på de spændende dage i Wenden. Forlad hverdagens stress, tag til spændende events og end dagen ved at hvile fødderne i dit feriehus i Sauerland fra NOVASOL.

Kom til spektakulære vintersportsbegivenheder i Sauerland

Hvis du vil opleve spændende sportsevents og sprudlende feststemning, bør du ikke gå glip af FIS Ski Jump World Cup i Willingen. Arrangementet finder sted hver januar, og gør Willingen til en smeltedigel af kulturer og sportsudøvere. Omkring 35.000 tilskuere fejrer hver skihopper på bakken med et motiverende ”Wiiiiiih!”. Med et stort udvalg af boder, god musik og glæde mennesker, er mesterskabet en oplevelse, du ikke snart vil glemme. Uanset om du er en garvet skihopper-fan eller bare vil nyde stemningen, er denne begivenhed helt fantastisk.

En ferie i Sauerland er prydet med unikke arrangementer og events

Vintersjov for hele familien i Tyskland

Endnu et højdepunkt for vintersportsfans er et besøg til Veltins Eis Arena i Winterberg. Her kan du se de bedste atleter indenfor bobslæde- og skeletonkørsel. En tur til Eis Arena er ikke kun umagen værd under BMW IPSJ Bob & Skeleton World Cup – en prøvetur i en taxa-bobslæde ved 130 km/t gennem is-kanalen er også en god gaveide til familiemedlemmer og venner. Brug din ferie i Sauerland på at prøve noget nyt – tag til spændende begivenheder og events, når du benytter dig af sommerhusudlejning fra NOVASOL.

Stort udvalg af begivenheder og events i Sauerland

En ferie i Sauerland byder virkelig på meget. Talrige begivenheder og events indenfor meget forskellige emner tiltrækker tusindvis af besøgende til regionen hvert år. Uanset om du er på udkig efter action og spænding under dit ophold i Sauerland, eller om du bare vil opleve kulturen og udforske forskellige interesser, vil det store udvalg af arrangementer opfylde ethvert behov. Design din ferie efter dine interesser – i Sauerland finder du de bedste betingelser for at holde din drømmeferie!