Aktiviteter til din ferie i Sauerland

Foretrækker du at være på aktiv på din ferie i stedet for at ligge og dovne den? Så vil du føle dig særligt hjemme i Sauerland, for her kan du drage fordel af en lang række fritidsaktiviteter. Uanset om du vil forfølge din yndlingssport eller om du bare vil prøve noget nyt, har Sauerland de bedste betingelser for aktive feriegæster. Det er ydermere ligegyldigt, om du lejer din feriebolig i Sauerland fra NOVASOL om sommeren eller om vinteren, for det smukke landskab skaber en unik ramme for dine aktiviteter hele året rundt. En ferie i den lave bjergkæde vil glæde både amatør- og professionelle atleter!

Vandreture i hjertet af Tyskland

Sauerland er et yderst populært rejsemål blandt vandrere. Dette er næppe overraskende, siden regionen kan prale af utroligt flotte, naturlige landskaber. Det er bedst at starte allerede om morgenen, for at kunne opleve verdenen vågne midt i de blide bjerge og romantiske dale. Vores feriehuse i Tyskland er det ideelle udgangspunkt for varierede vandreture i Sauerland. Der mange forskellige ruter til rådighed, alle godt skiltet, så du er garanteret at finde en rute, der passer til dit niveau. Ønsker du at kombinere vandreture med kultur, kan du tage på opdagelse til Sauerlands vandrebyer. På disse stier vil du krydse mange maleriske landsbyer i regionen, og dermed lære landets og dets folk at kende. Efter en begivenhedsrig dag vil du have svært ved at få armene ned af begejstring.

Aktiviteter til dem der ønsker at holde en aktiv ferie i Sauerland

Aktiviteter i Sauerland for både begyndere og professionelle

Hvis du gerne vil udforske omgivelserne omkring dit sommerhus i Sauerland, men ikke ønsker at tage bilen, anbefaler vi en køretur på cykel! Uanset om du har bragt dine egne hjul, eller om du får brug for at leje en cykel, så har regionen et imponerende netværk af cykelstier. Her kan både begyndere og rutinerede cyklister få en fantastisk tur. Kør igennem maleriske dale, romantiske landsbyer og grønne skove. Bike Arena Sauerland forbinder Sauerlands landsbyer med 150 ruter – herfra kan du virkelige lære området bedre at kende.

Nyd en strandferie i den tyske bjergkæde

Måske har du opfattelsen, at Sauerland er en destination for vandrere og naturelskere – og selvom det er sandt, så er der også mange gode badesøer i hjertet af Tyskland, så der er også rig mulighed for at holde en strandferie. De fem søer i Sauerland: Biggesee, Diemelsee, Hennesee, Möhnesee og Sorpesee byder alle på de bedste betingelser for en ferie lige ved vandet. Her kan du tilbringe nogle afslappende dage på at sole dig på bredden eller svømme. Dem, der trænger til en smule mere action i løbet af deres ferie, kan surfe, sejle og dykke. Fiskerientusiaster kan også smide en snøre ud og prøve lykken. Om aftenen kan du så tilberede dagens fangst i dit feriehus i Sauerland.

Stort udvalg af aktiviteter for hele familien i Tyskland

Op på hesten og ud i naturen

Hvis du vil lære Sauerland at kende fra et helt andet perspektiv, bør du tage på en ridetur gennem regionen. Fra hesteryg kan du føle dig tæt på naturen og slappe af, mens du observerer Sauerlands flora og fauna. Uanset om du er nybegynder eller allerede er rutineret rytter, så er der mange ridestalde i Sauerland, der arrangerer guidede rideture i området. Du kan få udvidet dine ridefærdigheder til en ridetime, og også de små hestevenner kan komme med, da mange af staldene har ponyer.

Ideelle aktiviteter for adrenalinjunkies i Sauerland

De snoede områder i Sauerland gør regionen populær for lange ture på motorcykel. I mange landsbyer kan du leje en motorcykel og udforske området, enten alene eller i en gruppe. De mange bugtede, grønne dale og udfordrende bakker er sjældent meget benyttede. Derudover er der mange rastepladser i de idylliske omgivelser, hvor man kan møde andre, der ligeledes er ude på eventyr. I øvrigt er motorcyklen også en fantastisk måde at besøge seværdighederne i området. Der er altså mange grunde til at tage på en omfattende motorcykeltur i løbet af din ferie i Sauerland.

Hold en aktiv ferie i Sauerland med sommerhusudlejning fra NOVASOL

Et paradis for vintersportsentusiaster

Især om vinteren er der mange turister, der flokkes hertil, da det er et af de foretrukne vintersportsdestinationer i Tyskland. Mere end 16 kilometer løjper venter på dig her – nogle af skråningerne er endda op til 2 kilometer lange. Også langrendsløbere kan få nogle fantastiske oplevelser i Sauerland. Winterberg og Willingen er nogle af de mest populære vintersportsområder i Sauerland – de konkurrerer nemt med de kendte vintersportscentre i det sydlige Tyskland. Takket være de mange skiskoler kan begyndere lære at stå på ski her. Og vil du helst undgå skiløb, er der mange områder med kælkebaner, så hele familien kan more sig her.

Hold en aktiv ferie i Sauerland

Du kommer ikke til at kede dig i løbet af en ferie i Sauerland på grund af det store udvalg af sports- og fritidsaktiviteter. Her kan du være aktiv hele året rundt. Drag fordel af de gode forhold og tilbring en aktiv ferie, der passer til din smag. Alt den sjov, spænding og action skal nok få dig til at glemme hverdagens stress og jag! Lej et feriehus i Sauerland hos NOVASOL og prøv de mange aktiviteter regionen har at byde på.

Vinteraktiviteter i Sauerland for enhver smag og niveau