Byer og steder at besøge i Sachsen

Sachsen er ikke kun kendt for sine enestående naturlandskaber, også byerne i regionen er kendt langt ud over Tysklands grænser som et yndefuldt rejsemål. Ud over de tre storbyer Dresden, Leipzig og Chemnitz, er det hovedsageligt de mindre byer og landsbyer, der kan give dig et indblik i det saksiske liv. Nyd blandingen af tradition og modernitet, når du lejer et sommerhus i Sachsen og drag fordel af et bredt udvalg af fritids- og kulturaktiviteter. Uanset om du vælger at bo i en af Sachsens byer eller bare at besøge dem på dagsudflugter, vil der være meget at opleve på din ferie i Tyskland.

Lej sommerhus i Sachsen og få en fantastisk ferie

Besøg Dresden under din ferie i Sachsen

Drømmer du om kulturelle highlights, historiske bygninger og smitsom ”joie de vivre” under din ferie? Så må du ikke gå glip af et besøg til Sachsens hovedstad Dresden. Omgivet af floddalen Elben, imponerer Dresden med sine idylliske omgivelser og ikke mindst sin charmerende bymidte. Dresdens vartegn og vidne til byens lange historie er Frauenkirche. I den hellige barokbygninger, bliver der, udover de religiøse tjenester, jævnligt afholdt musikalske begivenheder. Der er også guidede ture til at lære alt om ødelæggelsen og genopbygningen af denne verdensberømte struktur. Det absolutte højdepunkt for enhver ferie i Dresden er et besøg til udkigspunktet i Frauenkirche. Herfra kan du se ud over hele Dresden, og byens specielle atmosfære vil omgive dig.

Tag til byen Leipzig og oplev familievenlige aktiviteter

Leipzig er et Eldorado for kunst- og kulturelskere. En af de imponerende turistmagneter er Neue Messe Leipzig, der er et af Europas smukkeste udstillingsområder – og ikke kun på grund af den store glaskuppel. Ud over de mange museer og udstillinger om forskellige emner, tilbyder den største by i Sachsen også gode fritidsaktiviteter for familier med børn. En spændende begivenhed for hele familien er et besøg til Leipzig Zoo. Omkring 850 arter bor i de naturlige indhegninger. Særligt interessant er det at opleve fodringerne med kommentator – her kan du opleve dyrepasserne i aktion og lære en masse om de forskellige dyrearter. Hvis du vil nyde både storbyens flair og idyllisk natur, bør du leje et sommerhus i Tyskland nær det populære område Leipziger Neuseenland – på den måde kan du både nyde naturen og opleve den pulserende atmosfære i en storby.

Besøg Sachsen's hyggelige byer og steder med sommerhusudlejning fra NOVASOL

Besøg Chemnitz når du lejer et sommerhus i Sachsen

Byen Chemnitz er præget af et meget moderne touch. Den tidligere industriby scorer point på de mange moderne bygninger og kulturelle fornøjelser. Frem for alt kan byens centrum ikke benægte dens indflydelse fra moderne arkitekter. Gå gennem de stilfulde indkøbsområder i Chemnitz og shop amok. Bagefter kan du besøge det imponerende naturhistoriske museum og beundre den 290 millioner år gamle ”forstenede skov” – det største plante fossil i Europa med omkring 7.000 forstenede træer er et hit blandt både unge og gamle.

De charmerende byer ved Elben og Mulde

Ud over de tre metropoler, har Sachsen også et stort arsenal af maleriske steder. Her kan du lære langet og dets folk at kende. Blandt de smukkeste byer langs floderne Elben og Mulde er Meissen og Grimma. Meissen ved Elben er kendt som ”Sachsens vugge” og fascinerer besøgende med sin lange historie og især porcelænet fra byen har gjort Meissen verdensberømt. Grimma i den rolige Muldedal er et paradis for naturelskere. Her kan både krop og sjæl slappe af, mens du tilbringer nogle afslappende dage på din ferie i Sachsen.

Tag på udflugter rundt i Sachsen og besøg de mange charmerende byer og steder

På dagstur til Sachsens idylliske byer

Vil du nyde fred og ro på din ferie i Tysklands delstat Sachsen, for så at vende tilbage til storbylivet resten af året? Så bør du holde din ferie i en af de hyggelige, saksiske landsbyer, hvor du kan nyde privatlivets fred. I umiddelbar nærhed af den tjekkiske grænse ligger byen Hinterhermsdorf. Her strømmer en lille flod gennem Elbsandsteingebirge. Det fantastiske landskab er en godbid for alle sanser og inviterer dig til lange vandreture. Det er i sandhed en perfekt destination til din ferie i Sachsen, hvis du drømmer om at afkoble fra hverdagens stress og jag!

Sachsen - her er noget for alle

Sachsens mangfoldighed kan inspirere et stort udvalg af byer og steder at besøge i løbet af ferien. I Sachsen vælger du selv, om du vil opleve det kosmopolitiske liv i en storby, eller om du vil holde en afslappende ferie i en idyllisk landsby og nyde roen. Og kan du ikke undvære begge dele, er du kommet til det rette sted i Sachsen. For selv de største byer i delstaten har naturskønne omgivelser, så du kan undslippe trængsel og travlhed på nul komma et. NOVASOLs udvalg af sommerhuse i Sachsen er stort og vil imødekomme enhver efterspørgsel.