Oplevelser i Tyskland - 9 ideer

Mange af os kender kun vores store naboland fra småture ned over grænsen, men Tyskland har meget mere at byde på. Topmoderne og komfortable feriehuse og ferielejligheder ligger lige fra Tysklands nordlige vandkant, helt ned til de sydlige alper. Udvalget af oplevelser i Tyskland er så stort og omfattende, at det kan være svært at vælge. Her er lidt hjælp til at finde det, I leder efter eller til at lade jer inspirerer til en ferie i Tyskland. 

1: Pak fiskestang og net 

Hvis lystfiskeren skal vælge, så kig efter symbolet der viser fiskehus. Feriehuse med det symbol ligger nær godt fiskevand og er praktisk udstyret. De ligger bl.a. i Seebad Altefähr på Rügen med plads til fra fire til seks personer, er malet i kystens traditionelle blå-hvide farver og er godt indrettet til lystfiskere. I enkelte af husene er der sørget for en udendørs fiskerenseplads, så det vil være nemt at få fileteret den helt store fangst, før den skal på grillen.

Oplevelser i Tyskland for lystfiskere

2: Nye dufte til familiens skarpeste næse

Naturligvis er hunden et vigtigt familiemedlem, der ikke må lades tilbage i ferien. Nu er spørgsmålet bare: hvor er husdyr velkomne? Det er de hos NOVASOL. Alene i Tyskland er der over tusinde ferieboliger hvor hunden kan snuse i helt nye omgivelser, putte sig i sit eget private hjørne og blive forkælet med feriegodter i madskålen. Når først lejen er betalt, så kan I gratis tage hunden med i vores husdyrvenlige ferieboliger

3: Winterwonderland

I mange tyske regioner er der fremragende betingelser til vintersport. Især er Harzen et perfekt feriemål til jer der trækker vejret lettest udendørs, holder af natur og vil stå på ski, kælke og løbe på skøjter. Book den næste vinterferie i feriehusbyen Thale eller i Panoramapark Sankt Andreasberg. Her er det ikke kun beliggenheden der er noget helt særligt, men også de skønne ferieboliger.

Oplevelser i Tyskland - besøg smukke Harzen om vinteren

4: Ikke uden swimmingpool

Hop en tur i poolen og tag et par baner, inden der laves morgenmad, så er dagen godt begyndt. Børnene vil nyde at kunne pjaske og lege i det våde element, uanset vejr og vind. Feriehuse med swimmingpool gør de gode dage endnu bedre, uanset om det er familien eller vennerne der skal afsted. Store hyggelige feriehuse med pool, findes bl.a. i feriehusbyen Hohendorf ved Østersøen.

5: Trækker troperne? Med garanti 30° celsius

Et varmt tip til den kolde vintertid er en tur i Tropical Islands, der kun ligger fem timer i bil fra den danske grænse. Book jeres helt eget feriehus, som er inklusive indgang gennem hele opholdet til badelandet med palmer, sandstrande, barer og meget andet. I det udendørs område AMAZONIA er vandet over 30° celsius uanset årstid.

Oplevelser i Tyskland i Tropical Islands

6: God plads til alle

På jagt efter skønne omgivelser til familiens næste store fest? Til firmaets præsentation af nye produkter eller foreningens store årsmøde? NOVASOL’s ’Store ferieboliger’ er skabt til formålet og har plads til mindst 14 personer. I Schloss Schmuggerow, i Mecklenburg-Vorpommern, er der plads til 36 gæster, som der ud over adelige omgivelser, har swimmingpool, whirlpool, billardværelse og meget andet til rådighed.

7: Tip til to

I Prora Solitaire på Rügen er der et stort udvalg af luksusferielejligheder der er udsøgt designet. De er som skabt til en særlig ferie for to. Overrask din elskede med et ophold, når jeres årsdags skal fejres eller bare fordi! Ferielejligheden ’Angel’ er et perfekt valg til den romantiske ferie. 

Oplevelser i Tyskland i ferieresort Prora

8: Frisk vind til en tur på vandet

Brandenburg er med sine store søer populær blandt sejlere. Der er god plads og fine vindforhold både på Potsdamer og Brandenburger Havelseen og ikke mindst på Scharmützelsee, Tysklands næststørste sø, der også kaldes Märkische Meer. Lej en båd med skipper og tag familien med ud på vandet, til en uforglemmelig dag, der slutter med en betagende solnedgang.

9: Så går det løs!

Enten på cykel, på hesteryg eller til fods: der venter skønne udsigter og dejlige oplevelser i regionen omkring NOVASOL feriehusby Himmelberg-Thalfang. De grønne vandrestier snor sig gennem nationalparkens dybe skove og om vinteren byder det 816 m høje Erbeskopf på pister, til en hurtig tur ned ad bjergsiden. Desuden har Thalfang siden 2001 været en statsanerkendt luftkurby pga. der er er Tysklands reneste luft.

Oplevelser i Tyskland i naturen