Feriehus på Lüneburger Heide

Feriehus på Lüneburger Heide? Hos NOVASOL er vi stolte over vores sommerhusudlejning i Tyskland. Vi har masser af feriehuse og vi hjælper dig gerne med at finde formen på din ferie på Lüneburger Heide. NOVASOL har de bedste feriehuse på Lüneburger Heide. Når det gælder feriehus i Tyskland er vi de førende.

Aktiv ferie i Lüneburger Heide

Feriehus på Lüneburger Heide

Hvis du har besluttet, at i år står den på et feriehus på Lüneburger Heide, er det NOVASOL, du skal have assistance fra. Vi kan bestemt anbefale Lüneburger Heide, og leder du efter sommerhusudlejning i Tyskland, kan vi byde på feriehuse, der spænder fra det absolut veludrustede til det mere simple. Egne, private svømmefaciliteter og sauna kan f.eks. vælges til eller fra. Alle vores feriehuse fremstår i en flot kvalitet. Nyd din ferie på Lüneburger Heide og oplev Tyskland fra en solid og velfungerende base. Måske bliver sommerhusudlejning din nye foretrukne ferieform.

Lüneburger-heden er et af de mest populære rejsemål i Tyskland og besøges hvert år af millioner af naturinteresserede mennesker. Med NOVASOL sommerhusudlejning kan du leje en feriebolig omtrent midt i dette hedelandskab, og vi har altid et stort udvalg af feriehuse. Så tag os med på råd, inden du tager af sted på ferie.

Lej feriehus på Lüneburger Heide

Feriehuse i naturskønne omgivelser

Lüneburger Heide er et fascinerende hedeområde mellem Hamborg i nord, Bremen i vest og Hannover i syd. Her ligger violette lyngklædte områder så langt øjet rækker, kun afbrudt af frodige, grønne skove og et bugtet bakkelandskab.

De enorme hedeområder ved Lüneburger Heide har naturligvis en betydning for områdets byfester, som markerer sensommeren, hvor lyngen står i blomst. Hver by har sin egen lyngfest, og kommer du forbi på denne tid af året, bør du give dig tid til at feste med - måske bliver det dig, man kårer som skønhedsdronning af Lüneburger-heden.

Du kan også gå på jagt efter andre ferieoplevelser, eksempelvis besøge en af områdets forlystelsesparker med rutschebaner, badeland og meget andet, spionmuseet Schneverdingen eller en af de omkring 110 parker og blomstersamlinger i området.