Sclottet Schmuggerow-Mecklenburg

Oplev de herskabelige omgivelser i Schmuggerow ved de Mecklenburgske søer i Tyskland. Gennem NOVASOL sommerhusudlejning i Mecklenburg-Vorpommern kan du leje et værelse på det smukke Schloss Schmuggerow. Det koster ikke en formue at leje en skøn feriebolig. Hos NOVASOL har vi sommerhusudlejning ved Schmuggerow-slottet hele året rundt til favorable priser.

Sommerhusudlejning ved Schloss Schmuggerow

Schmuggerow ved de Mecklenburgske søer ligger i smukke omgivelser og frodige skove i den østlige del af landet. Her er der virkelig mulighed for at komme i nærkontakt med den storslåede natur, som præger det meste af delstaten Mecklenburg-Vorpommern, der grænser op til Polen.

Schloss Schmuggerow - Schmuggerow-slottet - er byens og områdets vartegn, et smukt og imponerende slot med mulighed for at leje sig ind i de overdådige værelser. NOVASOL sommerhusudlejning formidler gerne værelser på slottet, ligesom vi sikkert har den helt rigtige feriebolig mange steder på din ferie i Tyskland.

Omkring Schmuggerow-slottet og de Mecklenburgske søer er omgivelserne perfekte til en hyggelig miniferie med god mad, lange vandreture i den smukke natur eller måske en god gang golf. Der er langt mellem byerne, og en køretur ad småveje mellem bølgende kornmarker og gennem et frodigt og bakket terræn er en rigtig god oplevelse.

Fra området er der heller ikke langt til Berlin, Europas førende metropol, med et overdådigt udbud af museer, seværdigheder, historisk arkitektur og sportsbegivenheder.

Lej feriehus i Mecklenburg Vorpommern