Sommerhus på øen Rügen

Prøv at leje sommerhus på øen Rügen. Vores sommerhuse er super lækre, og Rügen ved Østersø-kysten er alletiders dejlige oase til din ferie. NOVASOL kipper med flaget for sommerhusudlejning i Tyskland. Kigger du efter sommerhus i Tyskland? Så kom til NOVASOL. Vores store og varierede udvalg af sommerhuse - for eksempel på Rügen ved Østersø-kysten - er din garanti for en god ferie.

Badeferie på Rügen

Sommerhus på øen Rügen

Det er ikke uden en vis faglig stolthed, at vi anbefaler dig at bruge vores sommerhusudlejning. Både når du ønsker at holde ferie i Tyskland og andre steder. Vores mål er at levere det bedste af det bedste indenfor sommerhusudlejning, og det mener vi er lykkedes rigtig godt. Lej et sommerhus i Mecklenburg-Vorpommern, f.eks på Rügen og du vil forstå, hvad vi mener. Du bestemmer selv, om du vil nyde Rügen ved Østersø-kysten fra en god og gedigen base i standard indretning eller med masser af luksus. Vi tilbyder sommerhuse på øen Rügen i begge udgaver.

Det er nemt at komme til Rügen, som er forbundet med fastlandet med en to kilometer lang dæmning. Det gør øen til et populært feriested, og mange vælger at leje deres feriebolig hos NOVASOL. Vi formidler sommerhusudlejning overalt på øen og andre steder i Tyskland. Med os er du godt på vej til en vellykket ferie.

Lej sommerhus på Rügen

Sommerhuse på Rügen i skønne omgivelser

Rügen er Tysklands største ø og har i mange år været et yndet feriemål, for Østersøen har alt: sol, strand og vand, en afvekslende natur og mange historiske seværdigheder. Øens mange bugter og vige er præget af havets påvirkninger og flere steder står høje, stejle klinter i kalksten ud mod kysten, andre steder er der store lavtvandsområder. Her er der gode muligheder for at vandre, fiske eller cykle - eller du kan vælge at slappe af ved øens mange gode badestrande.

Landbrug og fiskeri har i mange år været hovedindtægtskilderne på Rügen, men øen har også været ombejlet på grund af den strategiske placering i Østersøen. Ralswiek slot, Lietzow Schloesscheen og flere andre slotte og herregårde giver et billede øens betydning gennem historien. Lej jeres sommerhus på Rügen og få en fantastisk ferie i skønne omgivelser!