Ferielejligheder på øen Poel

Øen Poel ved Østersøkysten i Tyskland, er for mange et ukendt land, men denne dejlige ø gør sig bestemt fortjent til at være destination for din næste ferie i Tyskland. Poel er en ø i Østersøen og udgør med sine fine sandstrande en populær feriedestination i Mecklenburg-Vorpommern. Her kan I nyde en rolig og afslappende ferie, hvor I helt selv bestemmer tempoet. Tag f.eks. på fisketur eller på udflugt i området og besøg de spændende byer rundt omkring på øen.

ferielejlighed på Poel

Ferielejligheder på Poel med wellness

NOVASOL tilbyder sommerhusudlejning i ferieparken Gollwitz. Med en række ferielejligheder til henholdsvis 2, 4 og 6 personer er Gollwitz et ideelt udgangspunkt for en ferie på Poel. Kun 200m fra de enkelte ferielejligheder findes en dejlig badestrand og på Poel´s nordligste spids, er stranden særdeles velegnet for børn pga. den lave dybde og den høje vandkvalitet.

Lejer du en ferielejlighed i Gollwitz feriepark får du foruden dejlige badestrande også et utal af wellness tilbud som massage og sauna. Holder du ferie i en ferielejlighed på Poel, får du dog meget mere end skønne strande, massage og sauna. Her er nemlig også rig mulighed for at udforske øen med vidunderlige vandreture, cykeludlejning eller heldagsture til Wismar, Rostock eller Schwerin.

Ferielejlighed med hund

Ønsker I at medbringe jeres firbenede familiemedem på ferien? Tag gerne familiens hund med til Poel- helt uden ekstra omkostninger. I størstedelen af Poels ferielejligheder er det nemlig tilladt at have hund med, og på selv øen findes en skøn hundestrand, der indbyder til friske ture og leg med hunden.

Ferie i ferielejlighed med hund