Ferie ved søen Mürtz

NOVASOL er din professionelle ekspert, når du skal planlægge din ferie i Mecklenburg-Vorpommern. Vi tilbyder f.eks sommerhusudlejning ved en af de Mecklenburgske søer og garanterer dig altid sommerhuse i en høj kvalitet. Kigger du efter sommerhus ved søen Müritz? Så kom til NOVASOL. Vores store og varierede udvalg af sommerhuse - for eksempel ved en af de Mecklenburgske søer - er din garanti for en god ferie.

Aktiv ferie ved Søen Müritz

Sommerhus ved Müritz

Lej et lækkert sommerhus ved Müritz, og nyd en svømmetur i din egen pool, inden du går på opdagelse i Søen Müritz. Måske bliver du overrasket over nogle af de herlige opleveser, Tyskland har holdt hemmeligt for dig indtil nu. Vores sommerhuse ved Søen Müritz giver dig en god base at udfolde dig fra. Vi tror, du får den bedste ferie i et sommerhus i god kvalitet. NOVASOL har den ekspertise, du skal bruge. Vores erfaringer med sommerhusudlejning både i Tyskland og andre steder, har lært os, hvordan vi sikrer vores kunder nogle gode forudsætninger for at få alletiders ferie.

Lej sommerhus ved søen Müritz

Skøn natur nær jeres sommerhus ved Søen Müritz

I området omkring søen Müritz er der virkelig mulighed for at komme i nærkontakt med naturen, og området har adskillige sommerhuse og andre typer ferieboliger. Du kan leje en feriebolig med udsigt ud over søen med NOVASOL sommerhusudlejning, og vi formidler mange typer ferieboliger. Så tag os med på råd, når du planlægger din ferie i Tyskland.

Omgivelserne ved søen Müritz er perfekte til en hyggelig miniferie eller ferieophold med god mad, lange vandreture i den smukke natur eller måske en god gang golf. Der er langt mellem byerne, og du kan ro eller padle dig til mange spændende oplevelser fra sø til sø.

Området er udlagt som naturpark, og der er derfor også uendelig mange muligheder for at vandre, klatre, cykle eller ride ud på opdagelse, og du vil formentlig blive betaget af naturen, dyrene - og stilheden.