Byer og events i Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg Vorpommern byder på masser af forskellige oplevelser året rundt. Den skønne natur spiller altid en stor rolle, når I vælger at leje en feriebolig i Mecklenburg Vorpommern. Uanset hvor I bevæger jer hen, vil I blive mødt at smukke scenarier, som indbyder både til afslapning og aktive feriedage på f.eks. cyklen og med vandrestøvlerne på. De mange søer er både til badning og fiskeri.

Byerne i regionen er også spækkede med oplevelser for hele familien. Denne region er et godt valg hvis I ønsker at leje en feriebolig i Tyskland og være tæt på et rigt udbud af oplevelser for hele familien.

Schwerin

Byen Schwerin er en sand eventyrby, hvor det smukke, gamle slot står som byen absolutte vartegn, som er med til at sætte den eventyrlige stemning. Den gamle bydel er velbevaret og i de små gader vil I kunne se mange flotte huse, som gennem årene er holdt flot ved lige.

Lej feriehus i Mecklenburg Vorpommern

Neubrandenburg

Neubrandenburg er en sand fæstningsby. I den indre by kan I se det gamle fæstningsværk med voldgrave, byporte og høje mure. De gamle kirker står stadig, som smukke monomenter over en svunden tid. Under 2. verdenskrig blev byen udsat for store ødelæggelser af de sovjetiske styrker, så flere steder vil I også kunne finde levn fra dentid.

Stralsund

Hansestaden Stralsund var en af de vigtigste handelsbyer i Østersøregionen. Byen er også en jubel indenfor gotisk arkitektur med kirkerne St. Nicholas, St. Mary, Helligåndsklosteret og byhuse i gotisk stil.

Wismar

Middelalderbyen Wismar ved ligeledes en af de mest betydningsfulde handelsbyer i Nordeuropa. I tiden under DDR forfaldte byens mange historiske bygninger, men i dag står byen flot og gennemrestaureret. Den centrale del af byen er endda at finde på UNESCOs verdensarvsliste og er meget seværdig.

Güstrow

Byen Güstrow ligger i hjertet af Mecklenburg Vorpommern. Güstrower Slot er et af de smukkeste renæssanceslotte og den gamle bydel er er nænsomt restaureret og tiltrækker besøgende fra nær og fjern.

Lej feriehus i Wismar

Naturparker i Mecklenburg-Vorpommern

I Mecklenburg Vorpommern finder I mange naturparker, hvor der værnes om den smukke natur. I naturparkerne kan I opleve alt fra istidslandskaber til bævere og bøgeskove. Lej et feriehus i Mecklenburg-Vorpommern og nyd regionens mange spændende byer og det naturskønne landskab omkring.

Udvalget af feriehuse og lejligheder, som udlejes via NOVASOL Feriehusudlejning, er stort i Mecklenburg-Vorpommern og  der er ferieboliger til alle ferieønsker.