Attraktioner i Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg Vorpommern har meget at byde på af seværdigheder, attraktioner og smuk natur. Lejer I en feriebolig i Mecklenburg Vorpommern kan I godt glæde jer. Det varierede landskab kan I med fordel vælge at udforske på cykel. Både børn og voksne kan nemt begive sig rundt i regionen på cykel og komme helt tæt på de mange smukke steder. I vil uden tvivl også komme forbi flere søer og vandløb på jeres tur rundt. Tag en pause og nyd at det er tid til afslapning og dejlige feriedage med familien.

Lej feriehus i Mecklenburg

Byliv og historie

At leje ferieboliger i Tyskland giver mulighed for at opleve Tyskland som det spændende ferieland det faktisk er. Overalt er der mange gode oplevelser, som man måske ikke havde forventet at kunne finde lige der, på den anden side af grænsen. I Mecklenburg Vorpommern er det også tilfældet. I regionen kan I besøge flere spændende byer.

Tag f.eks. på en dagstur til Schwerin, hvor det eventyrlige slot vil være en spændende attraktion for hele familien. Særligt langs kysten vil I kunne besøge flere gamle hansestader, som Rostock og Wismar. Hansestæderne emmer af historie og overalt står imponerende bygningsværker, der viser hvilken rigdom disse handelsbyer har besiddet. Kirker, klostre og købmandshuse tegner byernes silhuet oggør en gåtur rundt i gaderne til en dejlig oplevelse.

Badeferie i Mecklenburg Vorpommern

Det er måske ikke badeferie der første tænkes på, når Tyskland nævnes som feriedestination. Men lejer i et feriehus i Mecklenburg Vorpommern så kan I sagtens holde en skøn sommerferie med masser af badesjov og afslapning i solen. Kystområdet er faktisk et af de steder i Tyskland med flest solskinstimer. Langs kysten og på øerne Rügen og Usedom finder I flere charmerende badebyer. På strandene står de kendte strandkurve, hvor man kan søge skygge for solen eller tage en lille lur. På Rügen kan I leje en ferielejlighed i det nye og moderne feriekompleks Prora. Her bor I et stenkast fra strandene, i flotte lejligheder.

Badeferie i Tyskland

Aktiv ferie i Mecklenburg-Vorpommern

Mecklenburg Vorpommern er blevet et hit blandt feriegæster som elsker at cykler. Sammenlagt er her over 8.000 km cykelstier, som hvert år bruges af flere millioner gæster. På turen rundt kommer I forbi mange herregårde, som ligger gemt i skovene og bag bakkerne. Mange af herregårdene er åbne for publikum. Det er selvfølgelig også oplagt at benytte de mange floder og søer til ferieaktivitet. Tag en tur i kano og kajak, eller pak fiskestangen med i bilen og forsøg at få aftensmaden på krogen. Er vejret godt, findes der ikke noget mere afslappende end et par timer ved kanten af en flod, hvor tankerne kan flyve lige indtil der bid på krogen.

Glæd jer over det store udvalg af både feriehuse og ferielejligheder hos NOVASOL Feriehusudlejning. Ferieboligen vil give jer et rigtig godt udgangspunkt for ferie i Tyskland, som virkelige byder på mange gode oplevelser - nok mere end vi lige går og tror.