Kultur i Tyskland er mange ting og kunst og kultur kan ikke karaktergives eller måles i løs vægt. Så det er nærmest umuligt at udnævne Tysklands bedste og største kulturby. Men ikke desto mindre er konkurrencen indbyrdes meget stor. Af selv samme grund findes der mere end 5.000 kunst- og udstillingshaller i Tyskland, som er åbne for besøgende. 

Kultur i Tyskland

Kultur i Tyskland - arkitektur og kunst 

  • Galerie der Gegenwart/Hamburger Kunsthalle
  • Museum Schloss Moyland og Kurhaus Kleve
  • Kestner-Gesellschaft i Hannover
  • Bremer Kunsthalle
  • Frankfurter Städel
  • Felix-Nussbaum-Haus
  • Alte & Neue Pinakothek i München. I Alte Pinakothek finder man mesterværker af Leonardo da Vinci, Dürer, van Dyck, Rubens og El Greco. Museet bliver derfor af kunstelskere nævnt i samme åndedrag som Europas allerstørste museer.

Kulturen i Tyskland har mange facetter. Fra den historiske arv til nyere tids moderne præsentation. Fra militaristiske middelalderborge til eventyrslotte. Fra den klassiske opera til de nye musicals. Bygninger rummer Tysklands historie såvel som levendegør den. Særligt musicals fører os ind i drømmeverdener og er et yndet punkt på storbyferiens aftenkort. Lej en feriebolig i Tyskland og glæd til at se dette og meget mere!

Sommerhusudlejning i Tyskland 

I Tyskland finder I et meget stort udbud af private ferieboliger  - fra naturskønne Harzen til enestående badestrande ved Østersø-kysten. Tyskland har meget at byde på, og måske nok mere end vi lige går og tror. Hos NOVASOL Sommerhusudlejning hjælper vi gerne jer med at finde den rette feriebolig i Tyskland. Vi har egne kontorer i Tyskland og kan derfor altid få gode tips og ideer fra vores kolleger til en perfekt ferie i Tyskland, uanset om I vil udforske kultur i Tyskland eller andet spændende.