Ferie i Harzen hele året rundt

Et sommerhus i Harzen er en god ide hele året rundt, for uanset om der er sne eller sol, så har den såkaldte ”lave bjergkæde” i Tyskland meget at byde på. Elsker du at rejse i kolde temperaturer omgivet af hvid sne? Så bør du leje en feriebolig i Harzen hos NOVASOL om vinteren eller foråret, da regionen nogle gange har sne helt indtil april. Foretrækker du varme og at være omgivet af grønne områder? Så skal sommerferien da holdes i Harzen, med sine behagelige temperaturer og lyse solskin. Selv om efteråret er det en god ide at benytte sig af NOVASOLs sommerhusudlejning i Tyskland, da bladene skinner i flotte farver og vejret er perfekt til vandreture.

Hold ferie i Harzen om foråret

Hvis du vil genoplade batterierne efter den kolde årstid og fange de første varme solstråler, så er en ferie i Harzen i foråret en forrygende ide. Selv om sneen falder i lidt længere tid her end i andre regioner, så vågner naturen til gengæld hurtigere og stærkere her. Nyd den klare, sunde luft i en af de skønne spaområder, tag på årets første vandreture omgivet af blomstrende natur eller nyd dit ophold på et af de mange wellness- og oplevelseslande, der med garanti vil glæde hele familien. Afhængigt af hvilken by, du lejet et sommerhus i Harzen i, finder du også et stort antal af spændende museer, der beskæftiger sig med regionens historie.

Få en aktiv ferie i Harzen om foråret

En ferie i Harzen byder på spændende aktiviteter

Besøg den zoologiske have i Ascherleben og oplev vårens komme i dyreriget. Særligt for denne zoo er de to store tigeranlæg, hvor du kan beundre de eneste sibiriske og hvide tigre i Tyskland. Hvis du foretrækker at holde din ferie i Harzen, når vejret er bedst, så bør du bestille dit sommerhus, ja, om sommeren! Udbuddet af attraktioner og aktiviteter til dig og din familie er bredt og inviterer dig til at holde en aktiv ferie – prøv for eksempel dykning, kanosejlads, vandreture, mountainbiking eller klatring.

Sommerferie i Harzen

En ferie i Harzen bliver alt andet end kedelig! Udnyt det gode vejr og bestig Brocken, det højeste bjerg i regionen, og lad dig inspirere af den fantastiske udsigt over træerne og skovene. Kan du lide at spille golf eller drømmer du om at prøve det? Harzen har mange golfbaner, hvor du kan slappe af og slå til et par bolde. I Wildemann, der er en meget speciel golfbane, nemlig en ”glow”-golfbane, hvor banen lyser i de smukkeste farver under sortlys, og er et absolut hit – især blandt børnene.

Hele familien skal nok få en sjov ferie, når I lejer et sommerhus i Harzen

Oplev Tyskland fra trætoppene

Vil du gerne tilbringe en spændende dag med hele familien, når du lejer et sommerhus i Tyskland? Så bør du besøge klatreparken i Sankt Andreasberg, hvor du bruger dagen på at klatre oppe i træerne langs stier og forhindringer – alt sammen med hjælp fra professionelle instruktører og et konstant overvåget kabelsystem. Sæt din koncentration og koordination på prøve på klatrebanerne, når du svinger med lianer og bevæger dig over hængebroer, og nyd oplevelsen med hele familien. Efter en spændende dag i en by, der er på UNESCOs verdensarvsliste, kan du slappe af på en af de hyggelige caféer og prøve årstidsbestemte delikatesser fra det lokale køkken.

Vidunderlige vandreture i efterårsferien

Den mest magiske tid på året for vandreture i Harzen er om efteråret, på grund af træernes smukke blade. Fra rød til orange til brun, vil dette syn sikkert tage pusten fra dig. Under din vandretur tilbyder Harzen noget meget specielt; spredt rundt om 222 små og store attraktioner i hele området, finder du stempelstationer, hvor du kan få frimærker til din ”Harzer Wanderadel”. Uanset hvor du lejer dit sommerhus i Harzen fra NOVASOL, kan du næsten overalt optjene point, så du til sidst kan få en broche i bronze, sølv og guld, en T-shirt og endda din egen adelige titel. Også børn kan samle frimærker, og efter et par frimærker, kan du få titlen som vandreprins eller vandreprinsesse.

Tag på efterårsferie i Harzen med sommerhusudlejning fra NOVASOL

Hold vinterferie i Harzen

Frem for alt, kan vintersportsfans finde alt, hvad deres hjerte begære i Harzens bjerge, da regionen er kendt for sit omfattende skitilbud. Ud over de talrige pister til skiløbere og snowboardere er der også kælkebakker, skihop og kilometerlange langrendsløjper, der fører gennem de smukkeste naturområder. Hvis du gerne vil tage den lidt med ro under din ferie i Tyskland, så kan man også deltage i en vintervandretur eller tage svævebanen til op til Wurmberg, der er det højeste bjerg i Niedersachsen, med en højde på 2.800 m og nyde den betagende panoramaudsigt.

Leg i sneen

Ud over det sportslige tilbyd, finder du også mange andre aktiviteter om vinteren, når du lejer et af NOVASOLs ferieboliger i Harzen. Besøg et af de hyggelige julemarkeder i en af de hyggelige byer eller lad dig fortrylle under en romantisk hestevognstur. Udforsk de snedækkede, eventyrlige bindingsværkshuse eller nyde en afslappet spadseretur gennem byen sammen med din familie.  Også for børnene er vinteren i Harzen et sikkert hit med sine specielt designede kælkebaner og skøjtebaner, hvor du kan tage deres første skridt på isen.

Lej en feriebolig i Harzen og få en fantastisk vinterferie i Tyskland