Ferie i Harzen

Leder du efter fornøjelser til din ferie og kvalitets sommerhusudlejning i Tyskland? NOVASOL sørger for et top lækkert sommerhus og Harzen leverer den gode stemning og idyl. Sommerhus i Tyskland skal lejes hos NOVASOL. Vi udlejer for eksempel herlige sommerhuse i Harzen. Vælg os, når ferien er vigtig.

Lej sommerhus i Harzen

Sommerhus i Harzen

Find nøjagtig det sommerhus i Harzen, du synes passer præcis til dine behov. NOVASOL har et væld af sommerhuse i Harzen, som du kan vælge imellem. De er alle bygget i kvalitetsmaterialer, og forekommer både i en toptunet udgave med egen swimmingpool, privat sauna og andre lækre luksus indretninger og i en helt enkel klassisk udgave uden dikkedarer. Når det drejer sig om sommerhusudlejning i Tyskland, er vi stolte over det, vi kan gøre for din ferie. Og Harzen er ikke noget dårligt valg, særligt når stedet nydes fra et af vores tjekkede sommerhuse.

Harzen - i en menneskealder et af de mest kendte og populære feriemål i Europa. Denne perle hæver sig op som en ø på den tyske lavslette og byder på en smuk og enestående natur.

Byferie i sommerhus i Harzen

By og natur i Harzen tæt på NOVASOL sommerhuse

Harzen er ikke mindst et populært rejsemål på grund af bjerglandskabet med særprægede klippetinder, bjergsøer, højmoser og dybe dale med bjergfloder. Med NOVASOL sommerhusudlejning kan du leje en feriebolig midt i dette ferieparadis og have alle oplevelserne lige ved døren. Vi formidler ferieboliger overalt i Tyskland, så tag os med på råd, når du planlægger ferie.

De pragtfulde, farvestrålende bindingsværkshuse i de maleriske byer i området vidner om fordums rigdomme. Et af levnene fra fortiden er klosteret Walkenried. Klosteret blev overdraget til cistercienserne i 1127, og i sin storhedstid var det et af de rigeste og mægtigste i landet. Der findes mange andre slotte, borge, kejserpaladser og sakrale bygningsværker fra ottonsk tid - oplevelserne venter.

Harzen er oplagt til vandreture, cykelferie, camping og andre former for aktiv afslapning, og skal det være mere hårrejsende, kan du tage på bjergklatring eller riverrafting på en af de mange floder.