Aktiviteter i Harzen

Hvis du lejer et sommerhus i Harzen fra NOVASOL, vil det store udvalg af aktiviteter sørge for, at din ferie bliver alt andet end kedelig. Uanset om du rejser alene, som par, i en gruppe, med børn eller har din hund med, er der noget for alle i denne region. Frem for alt er Harzen kendetegnet ved sine smukke vandrestier og det omfattende wellness- og afslapningstilbud. Så efter en dag tilbragt i den smukke natur, kan du slappe af i en af de mange wellness-oaser. Hvis du ønsker at være endnu mere aktiv, når du lejer et feriehus i Tyskland, kan du vælge mellem en bred vifte af sportsgrene – alt fra klatring og vandsportsgrene til et udvidet vintersportsprogram.

Vandreture nær dit sommerhus i Harzen

Harzen nationalpark er uden tvivl et af de smukkeste vandreområder i Tyskland. Uanset hvor i Harzen du vil hen, må du ikke gå glip af en lang gåtur på en af de omfattende vandrestier i løbet af ferien. Få en belønning for din sportslige indsats og indsaml ”Harzer Wanderadeln”. På 222 steder over hele Harzen, finder du steder, hvor du kan indsamle stempler under dine vandreture, og samler du nok, kan du vinde små priser. For bare elleve stempler kan du få en broche og en T-shirt, din egen royale titel som enten vandreprins eller vandreprinsesse - titlen er nok mest af alt tiltænkt til de yngste vandreentusiaster.

Tag på smukke vandreture i Harzens natur

Ultimativ afslappelse på ferien i Tyskland

Selvfølgelig, er Harzen bedst kendt som et spa- og kursted, og holder du en ferie i et sommerhus i Tyskland, bliver du inviteret til en række måder hvorpå du kan slappe helt af. Harzen har et godt udgangspunkt som kursted takket være den særligt behagelige luft, der har opnået titlen som værende et helbredende klima, hvilket betyder at de klimatiske forhold er stimulerende for ens sundhed. Også for den generelle trivsel, er der mange faciliteter, som du kan besøge i løbet af din ferie, såsom krystal-saunaspaen ”Hot Brocken” i Altenau. Der kan du vælge mellem et udvalg af seks saunaer, et intensivt massageprogram og flere termiske saltvandspools, hvor alt stress kan blive vasket væk.

Lærerige og historiske attraktioner i Harzen

Ønsker du at have en kulturel komponent, når du lejer et feriehus i Harzen? Det er intet problem, da Harzen har en lang og spændende historie, karakteriseret ved minedrift, der stadig kan opleves i dag. I perioden fra det 16. til det 19. århundrede leverede Harzen gennemsnitligt 40-50% af Tysklands sølv, hvilket gjorde området til en af de vigtigste regioner i landet. Især børn vil have det sjovt på de mange minedriftsattraktioner, da mange af museerne og minerne er interaktive, hvilket sørger for en masse sjov og glæde, samt læring om emnet minedrift.

Lej et feriehus i Harzen og brug ferien på at afkoble fra hverdagens stress og jag

Vilde aktiviteter under ferien i Harzen

Hvis du er mere til action-prægede aktiviteter eller bare gerne vil prøve noget nyt, så søg op ad og tag på ballontur, paragliding eller klatring. Vi anbefaler, at du undersøger vejrforholdene inden du bestiller din ballonflyvning, da udsigten vil være endnu mere speciel, når vejret er klart og himlen er blå. Book et sommerhus i Harzen hos NOVASOL og oplev denne smukke region fra oven. Vil du helst være lidt tættere på jorden? Så besøg en klatrepark, hvor man kan klatre i træer eller op ad klippevægge.

Vandsjov for alle aldre i Tyskland

Også vandhunde kan få en fantastisk ferie, når de lejer en feriebolig i Tyskland, da Harzen tilbyder en bred vifte af vandaktiviteter for alle aldre. Besøg en af de sjove badelande såsom Vitamar badeland i Bad Lauterberg, der med sin 100 m lang ”sort hul”-vandrutsjebane med lyd og lyseffekter, sit 1.000 m2 store legeland, sit opvarmede børnebassin og saunaområde, har alt hvad hjertet begærer. Vil hellere være udenfor? Så tag en dukkert i Sundhäuser-søen eller i Oker dammen. Forskellige dykkerskoler tilbyder mange muligheder for at dykke ned og udforske de smukke lokale farvande, hvad enten du er nybegynder, øvet eller professionel.

Aktiviteter for vandhunde i alle aldre i Harzen

Vinterferie i Harzen

Rejser du i løbet af den kolde årstid eller elsker du følelsen af ski og snowboards under dine fødder? Så bør du overveje et leje et feriehus i Harzen, for her findes et stort udvalg af vintersportsgrene. Her kan du prøve alpint skiløb, langrendsløjper, kælkebakker og meget mere, samtidig med at du nyder den smukke, bjergrige baggrund – det vil helt sikkert få enhver skiløbers hjerte til at banke. Uanset om du er begynder eller øvet, findes der en sjov aktivitet i sneen, der passer til dit niveau. Er du ikke en fan af vintersport, men stadig gerne vil leje en feriebolig i Tyskland om vinteren? Så kan du tage på fantastiske ture i den snedækkede natur langs vandrestier eller nyde en romantisk hestetur.

Sjov for hele familien i Harzen

Naturligvis er der også mange aktiviteter, som du kan gøre med hele din familie. Hvis du har booket dit sommerhus i Harzen fra NOVASOL nær Memleben, så kan du observere vilde dyr helt tæt på i den 35.000 m2 store eventyrpark. Se majestætiske tigre, fængslende søløver og beundr papegøjerne farverige fjerkjoler. Ønsker du lidt spænding? Så tag en omgang på en af de vilde forlystelser eller den gigantiske gynge. Hvis du foretrækker lidt mere ro på, så kan du tage en afslappet tur i svævebanen, der løber over parken, hvor du kan få et overblik over alle dyrene.

Hold vinterferie i Harzen med sommerhusudlejning fra NOVASOL