search

Feriehus ved Tropical Islands

En køretur på ca. 6 timer fra den danske grænse og I står midt i et tropeparadis uden lige - Tropical Islands. For alle badeglade er Tropical Islands en sand drøm! Her er der godt vejr 365 dage om året, for klimaet er som på et badeparadis i Asien.

Badelandet er noget helt unikt og med en størrelse på 66.000m², er det plads til alle. Høje palmer, hvide sandstrande, fuglefløjt og farverige drinks sætter den helt rette tropiske stemning for jeres ophold i Tropical Islands.

Vælger I at leje et af NOVASOLs feriehuse ved Tropical Islands, kan I glæde jer til masser af sjove timer i badelandet og samtidig nyde roen og uafhængigheden i jeres eget feriehus. Vælg Tropical Islands, hvis I gerne vil på ferie i Tyskland og være garanteret tropiske varmegrader.

Tropical Islands

Oplevelser i Tropical Islands

Der er flere forskellige områder i Tropical Islands, med oplevelser for såvel børn som voksne. Her kan I læse om nogle af de områder, Tropical Islands er inddelt i.

  • Tropical Sea: En 200 meter lang sandstrand med udsigt over blåt vand og en smuk himmel, leder straks tankerne hen til en smuk tropisk strand. Sæt jer tilrette på solvognen og mærk varmen sprede sig i kroppen. Det fine strandsand er perfekt som byggeplads for eventyrlige sandslotte, under palmernes blade. Ved stranden er der et stort badeområde på størrelse med 3 olympiske pools.
  • Den magiske lagune: I det flotte lagune område kan I svømme rundt blandt vandfald og grotter.
  • Vandrutsjebaner: Intet badeland uden vandrutsjebaner og det må man sige der er i Tropical Island. I vil ikke kunne undgå at få øje på det 27 meter høje vandrutsjebane tårn. Fra tårnets top kan I vælge mellem 4 forskellige baner, herunder en familievenlig bane og en turbobane med en topfart på 70 km/t.
  • Jungle Splash: En super vandlegeplads for hele familien. På det store areal venter flere vandrutsjebaner og legeområder, hvor både børn og voksne kan være med. 100 aktiviteter som vandpistoler og klatreområde. Rutsjebanerne findes i alle højder, så også de mindste børn kan hygge sig i Jungle Splash området.
  • Børneklub i Tropical Islands: Tropino børneklubben er et legeparadis for børnene, når det er tid til en pause fra de mange vandaktiviteter. De kan hygges sig med kørsel i minibiler, spille airhockey, springe rundt i boldområdet eller deltage i skattejagt.

Få en forsmag på jeres ophold i Tropical Islands:  

Tropical Islands er også for voksne

Der er ingen tvivl om, at jeres børn vil elske en ferie i Tropical Islands. Men det store badeland er bestemt også for voksne. Får I mulighed for det, så kan I benytte jer af forskellige wellness tilbud. I det store sauna og spaområde er der blandt andet flere forskellige saunaoplevelser såsom sauna med varme sten, sauna med urter og sauna med regnskyl. I kan også slappe af i det store spabad med boblende massage eller booke tid til en velgørende massage. I kan også holde formen ved lige i det store fitnesscenter med mange maskiner samt instruktører. Slut wellness dagen af med en dejlig manicure, en ansigtsbehandling eller en pedicure.  

Wellness behandlinger og brug af saunaområdet samt fitnesscenter er ikke inkluderet i opholdet.

Udendørs badeparadis ved jeres feriehus i Tropical Islands

Det er ikke kun under den store kuppel der kan bades og hygges. I 2016 åbnede det store udendørsanlæg AMAZONIA.  De store udendørspools og området omkring med liggestole, kan bruges året rundt.  Vandrutsjebaner, strømbassiner, adventure legepladser og meget mere venter under åben himmel. Børnene kan deltage i forskellige aktiviteter, og få nye kammerater. De voksne kan slappe lidt af i det varme vand, for I er altid lige i nærheden af hinanden.

Amazonia - Tropical Islands

Bo i jeres helt eget feriehus ved Tropical Islands

Alle feriehusene ved Tropical Islands er indrettet lyst, med køkken, bad og egen terrasse. Der tilbydes tre forskellige typer af feriehuse med 2 eller 3 soverum. I den største model er der desuden spabad, hvis I også vil slappe af i helt private omgivelser, mens de varme bobler løsner musklerne op.

Fra jeres feriehus ved Tropical Islands er der kun få minutters gang op til det store badeparadis. I bestemmer selv hvornår I vil benytte badelandet, så I behøver ikke tage hensyn til bestemte tidspunkter. Det giver jer også en meget fleksibel ferie, hvor der både er tid og plads til hygge i feriehuset og grill på terrassen, inden I smutter op i badelandet igen. Om efteråret og vinteren kan I samles om feriehusets brændeovn og lade op til endnu flere tropiske badeoplevelser.

Der er også mulighed for, at snuppe en miniferie i Tropical Islands. Det er oplagt til en af helligdagsferierne eller som sidste stop på turen hjem fra sommerferien i Sydeuropa. Vær dog opmærksom på, at det er meget populært med en helligdagsferie i Tropical Islands og det er derfor en god ide, at bestille jeres ophold i god tid.

Sidst men ikke mindst, så er det også muligt at tage jeres hund med på tropeferie – dog skal hunden blive i feriehuset, mens I andre bader. Men I kan nemt smutte ned og kigge til Fido, som kan slappe af i feriehuset, mens I hygger jer i selve Tropical Islands. 

NOVASOL sommerhusudlejning ved Brandenburg har egen reception direkte ved Trooical Islands, hvor I altid kan få tips til ferien og hjælp, hvis I har spørgsmål til badelandet eller feriehuset.

Feriehus Tropical Islands

Oplevelser nær Tropical Islands

Der er masser af oplevelser i området omkring Tropical Islands, hvis I skulle få lyst til at bevæge jer udenfor feriehusbyen og troperne. Oplev storbylivet, udforsk kulturen og nyd naturen i skønne Brandenburg. Tag f.eks. på storbysudflugt til Berlin, som ligger ca. 60 km fra Tropical Islands. Her er alle mulige seværdigheder, attraktioner og indkøbsgader. Der er gratis shuttlebus fra Tropical Islands til stationen i Brand (Niederlausitz), hvorfra det tager en lille time med tog til Alexanderplatz. Fra Alexanderplatz er det nemt at komme videre rundt i altid dejlige Berlin. I kan også tage på ture ud i naturen i den tyske skov, Spreewald. I området er der mange på hyggelige vandre- og cykelture samt vandveje, hvor I kan tage på båd- eller kanoudflugter. Husk at NOVASOLs medarbejdere på stedet gerne hjælper med tips til udflugter i området.