search

Feriehus ved Tropical Islands

En køretur på ca. 6 timer fra den danske grænse og I står midt i et tropeparadis i Tropical Islands, hvor I kan bo i et NOVASOL feriehus i feriehusbyen, som ligger lige ved siden af Tropical Islands.

I Tropical Islands kan I opleve palmer, hvide sandstrande og godt vejr 365 dage om året. Badelandet er noget helt unikt og med en størrelse på 66.000m², er det plads til alle. I befinder jer midt i Europas største indendørs regnskov med strand, tropiske palmer, forskellige pools, barer og restauranter samt et fantastisk udendørs areal.

Vælger I at leje et af NOVASOLs feriehuse I Tropical Islands, kan I glæde jer til masser af sjove timer i badelandet og samtidig nyde roen og uafhængigheden i jeres eget feriehus. Vælg Tropical Islands, hvis I gerne vil på ferie i Tyskland og været garanteret tropiske varmegrader. 

Bo i jeres helt eget feriehus lige ved Tropical Islands

Alle feriehusene i Tropical Islands er indrettet lyst, med køkken, bad og egen terrasse. Der tilbyde tre forskellige typer af feriehuse med 2 eller 3 soverum. I den største model er der desuden spabad, hvis I også vil slappe af i helt private omgivelser, mens de varme bobler løsner musklerne op.

Fra jeres feriehus ved Tropical Islands er der kun få minutters gang op til det store badeparadis. I bestemmer selv hvornår I vil benytte badelandet, så I behøver ikke tage hensyn til bestemte tidspunkter. Det giver jer også en meget fleksibel ferie, hvor der både er tid og plads til hygge i feriehuset og grill på terrassen, inden smutter op i badelandet igen. Om efteråret og vinteren kan I samles om feriehusets brændeovn og lade op til endnu flere tropiske badeoplevelser.

Der er også mulighed for, at snuppe en miniferie i Tropical Islands. Det er oplagt til en af helligdagsferierne eller som sidste stop på turen hjem fra sommerferie i Sydeuropa. Sidst men ikke mindst, så er det også muligt at tage jeres hund med på tropeferie – dog skal hunden blive i feriehuset, mens I andre bader. Men I kan nemt smutte ned og kigge til Fido, som kan slappe af i feriehuset, mens I bader.

NOVASOL sommerhusudlejning ved Brandenburg har egen reception på stedet, hvor I altid kan få tips til ferien og hjælp, hvis I har spørgsmål til badelandet eller feriehuset.

Feriehus Tropical Islands

Udendørs badeparadis ved jeres feriehus i Tropical Islands

Det er ikke kun under den store kuppel der kan bades og hygges. I 2016 åbnede det store udendørs anlæg AMAZONIA.  De store udendørspools og området omkring med liggestole, kan bruges året rundt.  Vandrutsjebaner, strømbassiner, adventure legepladser og meget mere venter under åben himmel. Børnene kan deltage i forskellige aktiviteter, og få nye kammerater. De voksne kan slappe lidt af i det varme vand, for I er altid lige i nærheden af hinanden.

Oplevelser nær Tropical Islands

Der er masser af oplevelser i området omkring Tropical Islands, hvis I skulle få lyst til at bevæge jer udenfor feriehusbyen og troperne. Oplev storbylivet, udforsk kulturen og nyd naturen i skønne Brandenburg. Tag f.eks. på storbysudflugt til Berlin, som ligger ca. 60 km fra Tropical Islands. Her er alle mulige seværdigheder, attraktioner og indkøbsgader. Der er gratis shuttlebus fra Tropical Islands til stationen i Brand (Niederlausitz), hvorfra det tager en lille time med tog til Alexanderplatz. Fra Alexanderplatz er det nemt at komme videre rundt i altid dejlige Berlin. I kan også tage på ture ud i naturen i den tyske skov, Spreewald. I området er der mange på hyggelige vandre- og cykelture samt vandveje, hvor I kan tage på båd- eller kanoudflugter. Husk at NOVASOLs medarbejdere på stedet gerne hjælper med tips til udflugter i området.

 

Ferie Brandenburg