Attraktioner og seværdigheder i Brandenburg

Brandenburg er en særlig attraktiv region for dem der ønsker en alsidig feriedestination, takket være sin smukke natur og mange søer og floder, hvilket også gør den til den mest vandrige delstat i Tyskland. Her kan du forvente duftende bøg- og fyrreskove, unikke flodlandskaber, enge og marker, der vil skabe rammen for ren afslapning på din ferie. Men ønsker du også at opleve en masse på din ferie, vil de utallige fantastiske destinationer og attraktioner gøre din ferie i Brandenburg uforglemmelig. Lej et feriehus i Brandenburg fra NOVASOL og nyd din ferie i Tyskland i fulde drag. På denne side vil vi gerne introducere dig til nogle af de smukkeste attraktioner og udflugtsmål i Brandenburg, som du ikke bør gå glip af under din ferie.

Naturoplevelser under din ferie i Brandenburg

Under din ferie i Brandenburg finder du den største tilstødende skov i Tyskland i distriktet Barnim, kun ca. 1 time fra Berlin. Her kan du opleve den fascinerende dyrelivspark Schorfheide, der har mange store indhegninger, men også en petting zoo og en stor legeplads for de mindste besøgende. På et nat af i alt 7 kilometer vandrestier, kan du udforske den smukke natur på cykel eller til fods, og de mange picnicområder inviterer hele familien til rolige pauser i det fri.

Naturoplevelser i Tyskland

Attraktioner for hele familien i Brandenburg

En meget speciel destination, hvor hele familien kan tilbringe en dejlig dag, når du lejer et sommerhus i Tyskland, er den zoologiske have i byen Cottbus, der ligger direkte mellem Spree og Branitzer Park. Her kan du opleve omkring 170 dyrearter og i alt 1200 dyr. Den største attraktion i Cottbusser Zoo er deres opbevaring og avl af vandfugle, hvilket også er grunden til, at den rødhalsede gås er havens logo. For større variation, tilbyder zooen også daglige retter, samt andre gastronomiske tilbud. En legeplads og en petting zoo venter også til små gæster.

Imponerende vandland nær dit feriehus i Brandenburg

Det tager ikke lang tid at komme fra dit feriehus i Brandenburg til sydlandske omgivelser, for i distriktet Dahme-Spreewald med næsten 7 hektar venter der et unikt, tropisk paradis. I den største indendørs regnskov, Tropical Islands, kan du komme på vaskeægte jungleeventyr mellem omkring 50.000 træer, tæt undergræsning og mange tropiske planter og dyr. I Bali-lagunen kan du nyde ren afslapning i poolen, i to underjordiske vandrutsjebaner eller i boblebadet, og i det sydlige havparadis, får du den rigtig ferieoplevelse på den 200 m lange sandstrand med liggestole og palmer.

Besøg Tropical Islands under din ferie i Brandenburg

Attraktioner og seværdigheder i Brandenburg for enhver smag

I Filmparken Babelsberg i Potsdam har du mulighed for at tage et kig bag scenen af film og tv. De mange attraktioner og shows står klar til de mange besøgende i de 6 forskellige temaområder. For at få et overblik over hele området, anbefaler vi en guidet tur med audio-guide gennem mediebyen. Særligt fascinerende for besøgende er det vilde stunt show ”The Final Countdown”.

Sjove seværdigheder i Tyskland for hele familien

Lige ved Germendorfer skovsøerne finder du dyre- og fritidsparken Germendorf under din ferie i Brandenburg, hvor mange indendørs- og udendørs attraktioner venter på hele familien. De yngste besøgende kan løbe og lege på klatrestativerne, gyngerne og rutsjebanerne, og der endda en kælkebane. Naturen ved skovsøerne, kan udforskes på de mange smukke vandrestier.

Sjove seværdigheder for hele familien venter på dig i Tyskland

Fra sommerhuset i Brandenburg til hovedstaden Berlin

I Berlin kan du ikke bare opleve unik, storby flair, men også et hav af attraktioner og seværdigheder.

Rigsdagen

En af de mest besøgte attraktioner i Berlin er Rigsdagen, sædet for den tyske forbundsdag. Den indvendige, moderne glaskuppel i bygningen, har siden 1800-tallet være vidne til Tysklands historie og giver besøgende en fascinerende udsigt over byen.

Museumøen

Museumsøen i Berlin er takketvære de mange museer på øen som Pergamon museet, Altes Museum, Nationalgaleriet, Bode Museum og Neues Museum, kommet på UNESCOs verdensarvsliste. På øen kan du beundre en bred række af unik kunst og arkæologise samlinger.

Brandenburger Tor

Et besøg til Brandenburger Tor er et must, når man besøger Berlin under ferien i Brandenburg. Porten, der blev åbnet i 1791 var oprindeligt beregnet til ”kun” at være en repræsentativ byport, men erhvervede en meget særlig betydning gennem mange historiske begivenheder i tysk historie, for eksempel Berlinmurens fald, og er i dag et symbol på frihed.

Potsdamer Platz

Potsdamer Platz betragtes som hjertet af metropolen Berlin og blev planlagt som at skulle være et helt nabolag af arkitekter. Den futuristiske arkitektur udgør en interessant kontrast til de mange andre historiske bygninger, og blandingen af restauranter, shopping, teatre og biografer gør Potsdamer Platz til en meget speciel oplevelse for besøgende, men også for berlinerne selv.

Oplev Berlins mange attraktioner og seværdigheder med sommerhusudlejning i Brandenburg