Attraktioner og oplevelser i Berlin

Berlin Mitte udgør hjertet af Europa. Her mødes øst og vest, moderne og historisk arkitektur og kunst - NOVASOL sommerhusudlejning sørger for ferieboligen eller ferielejligheden i Tyskland. Berlin er en storby i den bedste forstand. Her er mange interrasante områder med unikke attraktioner, seværdigheder og nye oplevelser, men øverst på listen er selvølgelig byens midte. Lej et feriehus eller en ferielejlighed i Berlin og oplev byens kulturelle, arkitektoniske og gastronomiske tilbud.

Attraktioner Berlin

Oplevelser og attraktioner i Berlin

Berlin Mitte er hjertet i denne europæiske metropol og centrum for kunsten, arkitekturen og historien, og er et af de mest populære feriemål i Europa. En farverig palet for storbymennesket, kunstelskeren og livsnyderen.

Kvarteret Mitte i det gamle Øst-Berlin er et af de områder med flest seværdigheder. Her ligger Brandeburger Tor, symbolet på den tidligere opdeling af Tyskland i øst og vest, der ligger de to domkirker, Deutscher Dom og Französischer Dom og så rejser det kendte fjernsynstårn, Berliner Fernsehturm, sig flere hundrede meter. Vil I opleve mere kultur kan I tage en tur forbi Augustusstrasse og opleve både kunst, dans og teater. Bydelen er også et populært rejsemål på grund af de mange butiksstrøg, shoppingcentre og et utal af cafeer og restauranter. Her er noget for alle, en farverig palet af oplevelser for historieinteresserede, kunst- og arkitekturinteresserede og for natteravnene.

Lej ferielejlighed i Berlin Mitte

Berlin er en international storby i konstant forandring, der altid byder på nye oplevelser og attraktioner for hele familien! Mange attraktioner bevidner Berlins lange og brutale historie og arkitekturen fortæller om byens rennovation efter murens fald i 1989. I bør tage forbi rigsdagen, der fremstår som en af Tysklands flotteste bygninger, eller øen Museum Island, der idag er på UNESCOs verdensarvsliste og rummer en lang række museer. Med et feriehus eller en ferielejlighed i Berlin, er der altid noget at lave og I kan glæde jer til at skøn ferie i en af Europas skønneste storbyer. Hos NOVASOL Feriehusudlejning kan I både leje ferieboliger i Berlin, men også feriehuse lidt udenfor byen, hvor I kan kombinere storbyens mange oplevelser med afslapning i den smukke tyske natur.