Ferie i Västergötland

Feriehuse i Sverige? Når det gælder feriehuse i Västergötland er det hos NOVASOL, du finder det største udvalg af private ferieboliger. Vores sommerhusudlejning i Västergötland byder på komfort og kvalitet både i standard og luksusklassen. Vi har de dejligste feriehuse, både i Sverige og i resten af Europa. Du kan for eksempel nyde alle ferielivets glæder i Västergötland på Vestkysten.

Sommerhuse i Västergötland

Feriehuse i Västergötland

Når du ser på ferieboliger fra NOVASOL, så vælger du selv præcis, hvordan din feriebolig skal være fra yderst til inderst. Du vælger selv om din feriebolig i Sydsverige skal være yderste luksus eller bare ganske normal og rigeligt til en familie.

Vild natur, maleriske købstæder, romantiske slotte, frodige marker og historiske udgravninger. Der er masser at opleve i Västergötland i det sydvestlige Sverige, for både store og små. Landsdelen har alt, der skal til for at holde en dejlig familieferie.

Med placeringen mellem de store søer Vänern og Vättern er der uovertrufne muligheder for al slags vandsport under opholdet i Västergötland på vestkysten. Over alt i regionen findes der fine badesteder, og for lystfiskere er det et sandt paradis. Snup også en sejltur på Götakanalen, der løber gennem området. Eller en vildmarkstur, hvor I bare skal slå alle sanser til og lade jer betage af den fantastiske svenske natur.

Ferie i Västergötland

Regionen er rig på attraktioner. Besøg fx. barokslottet Läckö en af Vänerns øer, Karlsborgs imponerende fæstning og træstaden Hjo med de smukt bevarede gamle træhuse. Børnene vil også elske Skara Sommerland og Borås Wildlife Park. Snyd heller ikke jer selv for en tur omkring storbyen Göteborg.

Der er mange skønne ferieboliger i Västergötland. NOVASOL har altid et stort udvalg af de bedste ferieboliger. Alle vores feriehuse har en høj standard, og du beslutter selv hvor meget ekstra udstyr, du har lyst til. Hvad siger du f.eks. til at kunne dase, dykke, svømme og sjaske i din helt egen swimminpool, præcis når du har lyst? Eller til at have frihed til at svede dagen ud af kroppen i din helt egen sauna? I et sommerhus i Västergötland kan det meste lade sig gøre. Det er derfor vi er stolte over vores sommerhusudlejning hos NOVASOL.

Hvis du ikke har holdt ferie i Västergötland på Vestkysten, så har du det bedste til gode endnu.

Feriehuse i Sydsverige