Transport til Sverige

På ferie i Sverige med tog

Der er mange muligheder ifht. transport når i skal på sommerhusferie i Sverige. For eksempel er der gode togforbindelser fra København H. til Malmø, hvorfra i kan tage regionaltog imod nogle af jeres destinationer.

Ferie i Sverige

Flyv på ferie i Sverige

Der er gode flyforbindelser til Sverige fra Danmark. I kan helt sikkert flyve til den internationale lufthavne i Arlanda(Stockholm), Landvetter(Göteborg) og Sturup(Malmø). Ydermer er der ofte Lavpris-forbindelser over Skavsta (Stockholm), Säve (Göteborg) og Sturup (Malmø).

Feriehuse i Sverige

Tag på sommerhusferie i Sverige med færge

Ønsker i at have jeres egen vil med på ferien og orker i ikke at køre hele vejen, kan færgen fra Jylland være en god mulighed. Året rundt kan i finde de velkendte færgeorbindelser fra Jylland og Sjælland til Sverige. I kan for eksempel sejle Frederikshavn-Göteborg eller Grenå-Varberg.

Bilferie til Sverige

På ferie i Sverige med bil

En sand kørselv ferie til Sverige, giver jer en de mest optimale muligheder for at opleve en masse på jeres sommerhusferie i Sverige. Der er naturligvis altid noget at give sig til tæt på jeres sommerhus eller hytte, men med bil har i mulighed for at udforkse helt andre områder og tage dagsture til spændende byer og seværdigheder. Den eneste vej fra Danmark til Sverige uden at forlade bilen er over Øresundsbroen, mellem København og Malmö.