Feriebolig i Stockholm

Lej en feriebolig i Stockholm og få en dejlig ferie. Stockholm rummer mulighed for mange gode oplevelser. NOVASOL er en stærk spiller, når det gælder sommerhusudlejning i Sverige. Hvis ferien skal nydes i Stockholm eller et andet sted i Sverige - så lej ferieboligen hos NOVASOL. Vores udvalg af ferieboliger er stort og varieret.

ferieboliger i Stockholm

Feriebolig i Stockholm

Overvejer du at leje en feriebolig i Stockholm til din næste ferie, så er du kommet til det rette sted. Vi har mange ferieboliger til leje og de er alle sammen i højeste kvalitet uanset, om du skal til Stockholm eller resten af Sverige. Din feriebolig i Stockholm venter på dig, og du kan roligt forvente høj kvalitet med en feriebolig i Mellemsverige fra NOVASOL. Vi sørger altid for, at vores kunder får det bedst mulige hus til den bedste pris. Hos os kan du vælge og vrage imellem de bedste ferieboliger, der findes i Stockholm og omegn.

Kig forbi på nettet hos NOVASOL for sommerhusudlejning i Sverige i og omkring Stockholm til priser, der ikke vælter budgettet. Så er der lagt op til en fantastisk ferie i dejlige Sverige. Vi kan hjælpe jer, uanset om I foretrækker et veludstyret luksushus eller et mere enkelt indrettet hus. Med en feriebolig får I yderligere præcis den frihed I ønsker på jeres ferie. I bestemmer selv tempoet og hvordan jeres feriedage skal bruges, samt hvilke attraktioner I vil besøge og hvornår vækkeuret skal ringe. 

Aktiv ferie i Sverige

Oplevelser i skønne Stockholm

Stockholm er en moderne storby med en lang række attraktioner og nærliggende naturseværdigheder, der ligger i den stockholmske skærgård med tusindvis af små og store øer. Byen byder på et utal af eventyrlige slotte og spændende museer, hvoraf Vasamuseet og frilandsmuseet Skansen er de mest besøgte. I kan også slappe af i den nationale bypark, som er den eneste af sin art i verden. Eller tage en dukkert ved Smedsuddsbadet på Kungsholmen eller Långholmens Strandbad.

Det er en helt unik oplevelse at besøge Ericsson Globen og nyde udsigten fra toppen. I kan tage til toppen i en glasgondol på ydersiden af den største kugleformede bygning i verden. Af de store slotte bør I ikke udelade Drottningsholm og hofteateret fra det 18. århundrede, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Det kan bestemt også anbefales at tage med en skærgårdsfærge og opleve den utrolige ro og smukke natur der findes omkring storbyen.  Har I børn med, er forlystelsesparken Gröna Lund et must. Dette er blot et lille håndpluk af de mange aktiviteter og udligtsmuligheder I vil komme forbi på jeres ferie i Stockholm!