Ferie i Stockholms skærgård

Lej en feriebolig i Stockholm og få en dejlig ferie i skærgården. Stockholm rummer mulighed for mange gode oplevelser. NOVASOL er en stærk spiller, når det gælder sommerhusudlejning i Sverige. Hvis ferien skal nydes i Stockholm eller et andet sted i Sverige - så lej ferieboligen hos NOVASOL. Vores udvalg af ferieboliger er stort og varieret.

Ferie i Sverige

Ferieboliger i Stockholm

Overvejer du at leje en feriebolig i Stockholm til din næste ferie, så er du kommet til det rette sted. Vi har mange tusinde ferieboliger til leje og de er alle sammen i højeste kvalitet uanset, om du skal til Stockholm eller resten af Sverige.

Din feriebolig i Stockholm venter på dig, og du kan roligt forvente høj kvalitet med ferieboliger i Mellemsverige fra NOVASOL. Vi sørger altid for, at vores kunder får det bedst mulige hus til den bedste pris. Hos os kan du vælge og vrage imellem de bedste ferieboliger, der findes i Stockholm og omegn.

Kig forbi på nettet hos NOVASOL for sommerhusudlejning i Sverige i og omkring Stockholm til priser, der ikke vælter budgettet. Så er der lagt op til en fantastisk ferie i dejlige Sverige. Vi kan hjælpe jer, uanset om I foretrækker et veludstyret luksushus eller et mere enkelt indrettet hus.

Byen byder desuden på et utal af eventyrlige slotte og spændende museer, hvoraf Vasamuseet og frilandsmuseet Skansen er de mest besøgte. I kan også slappe af i den nationale bypark, som er den eneste af sin art i verden. Eller tage en dukkert, fx. ved Smedsuddsbadet på Kungsholmen eller Långholmens Strandbad. Har I børn med, er forlystelsesparken Gröna Lund et must.

 

Lej en feriebolig i Stockholm