Aktiviteter i og nær Stockholm

I kan med ro i sindet booke en feriebolig i Stockholm, hvis I godt kan lide at få en masse nye input og prøve forskellige aktiviteter i løbet af jeres ferie. I Stockholm er der nemlig altid noget at lave og opleve, hele året rundt. 

Aktiviteter i Stockholm

Gode oplevelser i en fantastisk kulisse - det er Stockholm 

Stockholm er ikke kun et spændende sted at leje en feriebolig i Sverige, men byen betragtes også som en af de smukkeste hovedstæder i verden. Gamle, smukke bygninger, hyggelige gader og torve, gode museer og smukke udsigter over by og vand er blot nogle af de elementer, som sammen skaber en helt unik stemning og smukke scenarier i Stockholm. 

I løbet af ferien skal der slappes af, men ind i mellem er det dejligt at komme ud og få nye oplevelser og her er Stockholm også leveringsdygtig. 

Er I til fart og sjov, så er Sverige ældste tivoli "Gröna Lund" lige noget for jer. Her kan I prøver karruseller og rutsjebaner af alle slags. Tivoliet er beliggende i bydelen Djurgården. En fin ø midt i det stockholmske landskab, hvor der er masser af grønne områder, liv og aktivitet, særligt om sommeren. 

På Djurgården finder I også spændende museer som Vasa Museet, Aquaria Vattenmuseum og børnemuseet Junibacken. 

Aktiviteter i Stockholm til sommerferien

Der er meget at lave i Stockholm uanset vejr og årstid. Holder I ferie i Stockholm om sommeren, vil vi klart anbefale jer, at tage på en bådtur ud til en af de smukke særgårdsøer som f.eks. Grinda, Möja eller Finnhamn. Der er forskellige bådture rundt i Stockholm samt en hop on - hop off båd, hvor I kan komme rundt til byens forskellige attraktioner og stå af, når der er noget I gerne vil se nærmere på. Dette kan I også gøre på landjorden i en bus. 

I kan også tage turen rundt i byen på cykel. Pak evt. en madkurv og hold pause i en af byens parker eller på et af de hyggelige torve. Skal der ske lidt mere, kan I sejle i kajak på Riddarfjärden. På Kungsholmen kan I leje kajaker. Her vil I også få en god introduktion til jeres tur rundt i Riddarfjärden. Golfspil er også muligt, hvis I lejer et feriehus i Stockholm. I finder mange gode golfbaner i området, som I kan besøge i løbet af jeres ophold i Stockholm

Ferie i Stockholm

Udendørsaktiviteter nær Stockholm 

Kun 20 minutters kørsel fra Stockholm finder i området Hellasgården, hvor I kan kaste jer ud i flere forskellige aktiviteter. De mange gode vandre - og cykelruter i området indbyder virkelig til masser af aktivitet. Her kommer I rundt i smuk natur. Når I trænger til det, kan I smide jer på sandstrandene og puste ud eller hoppe i vandet og køle af. Hele familien kan dyste på minigolf - og volleyballbanerne. Om vinteren kan I løbe på skøjter og langrendsski eller nyde en god gang massage. 

Når det er tid til lidt afslapning mellem alle aktiviteterne, så kan I f.eks. booke et par timers wellness på et af spacentret i Stockholm, f.eks. Sturebadet og Centralbadet, som ligger midt i byen. 

Ferie i Stockholm i lejet feriehus 

Har I nu fået lyst til at opleve den spændende by Stockholm, så tag et kig på de forskellige feriehuse og hytter, som vi udlejer i og nær Stockholm. Vi har udlejet ferieboliger siden 1968 og kan i dag tilbyde alt indenfor ferieboliger - det samme gælder i området ved Stockholm. Her kan I leje en ferielejlighed midt i centrum. Det vil være helt genialt for et par, som gerne vil være tæt på bylivet. I området omkring byen finder I flere forskellige feriehuse med plads til flere personer. Disse feriehuse og hytter ligger i den smukke svenske natur og gør det nemt for jer, at kombinere jeres ferie i Sverige med storbyoplevelser og hygge i naturen ved jeres feriebolig. En miniferie i Stockholm, udenfor de traditionelle ferieperioder, er også muligt. 

Feriehus i Sverige