Ferie i Småland

Tjek NOVASOLs lækre ferieboliger i Småland. Vi giver din ferie de bedste rammer. Sommerhusudlejning i Sverige er noget NOVASOL har god forstand på. Også i Småland. Hvis ferien skal nydes i Småland eller et andet sted i Sverige - så lej feriebolig hos NOVASOL. Vores udvalg af ferieboliger er stort og varieret!

Ferieboliger i Småland

Feriebolig i Småland

Forkæl din familie eller kæreste med en flot feriebolig i Småland. NOVASOL hjælper dig sikkert gennem junglen af sommerhusudlejning i Sydsverige. Vi har rigtig gode kort på hånden, og tilbyder f.eks stilsikre ferieboliger i Småland, som giver dig et solidt udgangspunkt for en succesfuld ferie i Sverige.

Der er så dejligt i Sverige, og det får du rig lejlighed til at nyde i et af vores sommerhuse i Småland. Maleriske ødegårde, sjove attraktioner, dybe skove, klippefyldte kyststrækninger, betagende seværdigheder og glitrende søer. Charmerende Småland i det sydlige Sverige byder sig til som noget nær det perfekte rejsemål for hele familien.

Isaberg er et populært skisted og vinteren, men også et besøg værd i sommertiden. Besøg også forlystelsesparken Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, Glasriget, westernparken High Chapparel eller gå på shopping i de større byer Jønkøping og Växjø.

Mere end 70 % af Småland er dækket af skov. Snør vandrestøvlerne, pak picnickurven og drag afsted på en af de mange vandrestier. Måske møder I en elg. En anden mulighed er en kanotur på en af de 5000 søer, hvor der også er gode chancer for at få en fisk på krogen.

Alle vores ferieboliger er i god kvalitet, og du vælger selv, om du vil have egen swimmingpool, sauna eller andet luksus til at forsøde din ferie med. Hos NOVASOL er sommerhusudlejning en tillidssag, og det er vigtigt for os, at du får den helt rigtige feriebolig i Småland. Når du vælger vores sommerhusudlejning, får du nemlig altid god kvalitet. Både når det gælder vores sommerhuse med standard og dem med luksus indretning.

Ferie i Småland