Ferieboliger i Skåne

I Sverige har NOVASOL et stort udvalg af skønne feriehuse - blandt andet i Skåne. Sommerhuse i Sverige er noget vi forstår os på hos NOVASOL. En god ferie ligger højt på manges ønskeliste og netop det, kan du få i Skåne. I Sverige findes der utroligt mange skønne sommerhuse. Håndpluk netop det feriehus i, der passer til dine feriedrømme fra det store udvalg hos NOVASOL. For eksempel en af vores ferieboliger i Skåne. Oplev den fantastiske feriestemning i Skåne med et feriehus i Sydsverige fra NOVASOL.

Familieferie i Skåne

Ferieboliger i Skåne

Leder du efter luksus ferieboliger i Skåne? Eller er du tilfreds med mindre, bare kvaliteten er i orden? NOVASOL er stormester i sommerhusudlejning i Sverige, og vi sætter en ære i at levere gode sommerhuse, der lever op til det vores kunder forventer. Vi anbefaler vores sommerhuse i Skåne, og garanterer en høj standard, hvad enten du vælger luksus indretningen med tilhørende sauna, egen privat swimmingpool og andet godt eller den mere enkle version. Nyd din ferie i et sommerhus i Skåne, fordi Skåne i Sydsverige er noget af det bedste, Sverige har at tilbyde.

Du kan både nyde vekselvirkningen mellem din egen private sauna og swimmingpool og riste skumfiduser over egen pejseild. Vores ferieboliger i Skåne er nemlig tilpasset kundernes behov, og det er en vigtig pointe i vores sommerhusudlejning. Du skal kunne få det, du drømmer om. Mærk hvor dejlig Sverige er i en feriebolig i Skåne.

Dybe skove, spændende byer, stejle klipper, hvide sandstrande, idylliske landsbyer og gule rapsmarker. Man forstår godt, at danske røster med jævne mellemrum kræver smukke Skåne tilbage fra svenskerne. Her er der alle muligheder for at få en fantastisk familieferie.

Landsdelen bugner af attraktioner. Besøg fx. middelalderborgen Glimmingehus, områdets naturreservater og nationalparker, dyreparken med typiske nordiske dyr, vandlandet og forlystelsesparken Tosselilla Sommerland og nogle af de i alt 200 slotte og herregårde, der ligger spredt ud i landskabet.

Sommerhuse i Skåne