Ferie i Skåne

NOVASOL har et stort udvalg af skønne feriehuse i Sverige - blandt andet i Skåne. Vi vil være landets bedste indenfor sommerhusudlejning. Drømmer du om ferieliv, feriehuse og herlighed i Sverige? Så book feriehus i Skåne i Sydsverige hos NOVASOL og få opfyldt dine fantasier.

Familieferie i Sverige

Feriehus i Skåne

Sommerhusudlejning er en tillidssag, og hos NOVASOL gør vi os umage for at levere feriehuse - i bl.a. Skåne - der passer til moderne menneskers krav om indretning og komfort. For nogen er det vigtigt at kunne starte hver feriedag med en svømmetur i egen pool eller slutte dagen med en afstressende svedetur i husets sauna. For andre er det vigtigere at deres feriehus emmer af stilfuld enkelhed. Når du lejer et feriehus i Skåne gennem NOVASOL, vælger du selv graden af luksus. Det vigtigste krav vi stiller til os selv og vores sommerhusudlejning i Sverige er den høje kvalitet - og dette gælder også for vores feriehuse i Skåne.

Dybe skove, spændende byer, stejle klipper, hvide sandstrande, idylliske landsbyer og gule rapsmarker. Man forstår godt, at danske røster med jævne mellemrum kræver smukke Skåne tilbage fra svenskerne. Her er der alle muligheder for at få en fantastisk familieferie i et feriehus i Sydsverige.

Landsdelen bugner af attraktioner. Besøg fx. middelalderborgen Glimmingehus, områdets naturreservater og nationalparker, dyreparken med typiske nordiske dyr, vandlandet og forlystelsesparken Tosselilla Sommerland og nogle af de i alt 200 slotte og herregårde, der ligger spredt ud i landskabet.

Sommerhuse i Skåne