Attraktioner i Skåne

Der er mange sjove aktiviteter i Skåne, der bare venter på at blive oplevet. Spil golf, fiske, vandre eller slappe af i en af de mange spabade. Når man lejer et sommerhus i Sydsverige, får man en fantastisk mulighed for at udforske alle de mange attraktioner i Skåne.

Besøg de mytiske Ales sten, den fascinerende bygning Turning Torso, Lunds smukke domkirke eller et af de store museer i Malmø. Eller tag færgen til den skønne ø Ven i Øresund og besøg museet for videnskabsmanden Tycho Brahe. Er der kræfter til mere, så kør til Sofiero Slot med den flotte slotspark i Helsingborg eller tennis-byen Båstad.

Den passionerede golfspiller skal huske at finde plads til køller & bag, for her ligger banerne nærmest som ”perler på en snor”. Skånes flade landskab er nemlig perfekt til golf. Der er en bred vifte af aktiviteter i Skåne for golf-entusiaster, der ønsker at forbedre deres handicap under ferien i Sverige.

Ferie i Skåne

Flere aktiviteter og seværdigheder

  • Beredskabsmuseet Helsingborg – museum visende mobiliseringen i 2. verdenskrig
  • Blåherremölla Kvarn – mølle fra det 17. århundrede
  • Stall Stigson i Osby – barn og hest
  • Edda heste Simrishamn – rideture
  • Geddesafari i Kristiansand

Brug lidt tid hjemmefra på at undersøge hvilke attraktioner I gerne vil besøge, mens I er på ferie i Skåne. Så er I sikre på, at I ikke misser noget. Når I så har været rundt og besøge diverse attraktioner, og virkelig fået fyldt rygsækken op med nye oplevelser, så er det skænt at vende tilbage til det private feriehuse eller den hyggelige hytte. Her kan I smæke benene op i sofaen og vende dagens oplevelse. Hos NOVASOL Feriehusudlejning hjælper vi gerne med, at finde det rette feriehus til jer. Har I specifikke spørgsmål til f.eks. et område i Sverige, så kan vi altid kontakte vores medarbejdere i Sverige og få gode tips fra dem.   

Ferie i Sverige