Aktiviteter i Skåne

Det er intet problem, at få tiden til at gå, når I holder ferie i Skåne. Her findes så mange forskellige muligheder for, at få tanket op på nye oplevelser og for at nyde lidt fritid sammen med familie og venner. 

Ferie i Skåne

Udforsk det sydlige Sverige - Skåne 

Smukke Skåne er Sveriges sydligste landskab. Her finder du marker og enge, spændende huler og nærhed til vand. Skånes flade landskab er perfekt til golf. Der er en lang række aktiviteter i Skåne for golfentusiasterne, der ønsker at forbedre deres handicap under deres ferie i Sverige. I Skåne er der et stort antal golfbaner til alle niveauer og smag i Svedala, Båstad, Höör, Falsterbo og Helsingborg. Mange af banerne er pay and play og holder en meget høj klasse.

Der er også meget at lave i Skåne for udendørsentusiasterne. Tag din familie med på kanotur langs Rönneå på Ängelholm eller over Ivösjön. På Ivösjön kan du også vandre, cykle eller grille. Der er også masser af aktiviteter i Skåne til den store fisker. Fisk efter regnbuelaks og havørred på Rönneå, brøl og aborre i Finstorp dæmningen eller træk en gedde opfra Svaneholmssjön. På grillen ved dit feriehus i Skåne kan de lækre fisk tilberedes og nydes i svensk idyl. 

Der er masser af aktiviteter i Skåne, hvis du godt kan lide at tage på eventyr. Tag med på en rundvisning i Kullaberg grotterne, der allerede var beboet i stenalderen og nyd også den smukke udsigt. En anden grotte, som er værd at køre en omvej for, er den spændende Tykarps-grotte, hvor nogle af scenerne fra filmen om Ronja Røverdatter er blevet optaget.

I Skåne er det også muligt at komme helt ned i gear og virkelig forkæle krop og sjæl. Der er flere gode spa og wellness centre i Båstad, Kivik, Hässleholm og Kristianstad. Den store dyrepark i Höör er også værd at putte ind i ferieprogrammet. Her kan i b.la. se bjørne, elge og den europæiske los. 

Attraktioner i Skåne

Feriehus i Skåne - en god base for en oplevelsesrig ferie 

Vores feriehuse og hytter i Skåne er bestemt blandt dem, som vi mærker en stor efterspørgsel på. Rigtig mange danskere elsker at tage turenover til vores naboer, når ferien står for døren. Sverige er et nemt land at rejse rundt i og med de mange attraktioner og seværdigheder, er der altid noget at opleve, uanset alder og interesse. Den svenske befolkning er også meget åbne og hjælpsomme, hvilket altid er dejligt, når man er på udkig efter gode oplevelser. 

Lige så stort udbuddet af oplevelser er i Skåne, er udvalget af ferieboliger det også. Hos os finder du både de helt klassiske svenske træhuse, som mange af os forbinder med svensk idyl og scener fra svensk film. Du kan også finde nybyggede villaer med alle moderne faciliteter, hvor der ofte er plads til hele familien eller flere vennepar som rejser sammen. Har du ikke brug for så meget plads, er der også mange ferielejligheder på programmet. Disse finder du både nær de større byer samt på landet.