Ferie på Öland

Prøv at leje et sommerhus på Öland. Vores sommerhuse er super lækre, og øen Öland i Østersøen er alletiders dejlige oase til din ferie. NOVASOL kipper med flaget for sommerhusudlejning i Sverige. Kigger du efter sommerhus i Sverige? Så kom til NOVASOL. Vores store og varierede udvalg af sommerhuse - for eksempel på øen Öland i Østersøen - er din garanti for en god ferie i det sydlige Sverige.

Feriehuse på Öland

Sommerhus på Öland

Leder du efter en virtuos indenfor sommerhusudlejning i Sverige, er det NOVASOL Sommerhusudlejning, du skal have fat i. Vi har f.eks. et bredt udvalg af sommerhuse på Öland, og udlejer altid sommerhuse i en høj kvalitet. Øen Öland i Østersøen er et rigtig dejligt fristed, og rummer masser af muligheder for, at du kan få en oplivende ferie. Som det gør sig gældende for samtlige vores sommerhuse, er også dit kommende sommerhus på øen Öland ved Østkysten udstyret med nøjagtig det niveau af luksus, du på forhånd har bestilt hos os.

Hos NOVASOL står vi for sommerhusudlejning til fornuftige priser. Vælg mellem enkle standardhuse og ovedådigt udstyrede luksushuse i dejlige Sverige - vi tør godt at love, at vi også har huset efter jeres smag. Med det rette tag over hovedet er i næsten allerede i gang med en eventyrlig ferie.

Øen Öland ved Østkysten i Sverige er landets næststørste ø med en helt enestående natur, som bla. har sikret den en plads på Unescos Verdensarvsliste. På den sydlige del ligger Stora Alvaret, verdens største kalkstensslette - eller: Alvarområde. Her vokser bla. orkidéer i det tynde jordlag over de flade kalksten med blottede sten og søer imellem.

Ferie i Sverige