Der er mange dejlige strande i Halland. Den populære strand i Tylösand, den smukke Mellby strand og Apelvikens surfparadis er blot nogle få af Hallands strande. Fra et feriehus i Halland har familien mange muligheder for at dyrke solbadning og afslapning i vandkanten. 

Strande i Halland

Kendte kystbyer og skønne strande i Halland 

Naturskønne Halland ligger langs kysten i det sydvestlige Sverige. Landskabet domineres af robuste klipper og kilometer af sandstrande. Her er strande for alle: familien med børn, soldyrkeren og windsurferen. Blandt de mest berømte kystbyer er Varberg og Falkenberg.

Tylösand Strand er en af mange populære strande i Halland. Den en kilometer lange strand tiltrækker mange unge og familier med børn. Stranden er bemandet med livreddere om sommeren og er vært for mange spændende arrangementer om sommeren.

Mellbystrand er en anden af Hallands strande. Den kilometer lange sandstrand er omgivet af høje klitter, som giver læ for vinden. I den nordlige del af Mellbystrand er der et naturistbad og den smukke Laholms bugt, tiltrækker mange windsurfere.

Ellers er det hovedsagelig Apelvikens strand, der tiltrækker surfentusiaster. Den lange strand ligger 3 kilometer fra centrum af Varberg og betragtes som et af Nordeuropas bedste vind- og kitesurfsteder. Her er bølgerne forførende og forræderiske, undgå at bade, når det er rødt flag.

Ud over bademuligheder ved havet, finder I også flere strande ved søerne i Halland. Udenfor Hylte ligger den smukke sø Mellanfärgen, hvor der er en børnevenlig sandstrand, en lang badebro og toilet. Der er også mulighed for fiskeri. Stranden ligger tæt på vejen og er let at komme til.

Er du interesseret i at svømme i Tylösand eller opleve en anden af de smukke strande i Halland? Så kan du og din familie leje en hytte eller et feriehus i Halland. NOVASOL har eksisteret siden 1968 og tilbyder en bred vifte af ferieboliger i Halland. I vores udvalg finder du alt fra traditionelle svenske hytter til moderne ferielejlighed nær de større byer. Alle vores ferieboliger i Halland bliver regelmæssigt inspiceret af vores egne medarbejdere. 

Feriehus ved sø i Halland

Sommerhusudlejning i Sverige 

I hele Sverige er der skønne steder, hvor I kan hoppe i bølgen blå. Langs hele kysten ligger små og store atrsnde, samt de smukke skærgårde, hvor I kan hoppe i vandet fra klipperne. Inde i landet er der ikke langt mellem de mange søer. Her er både plads til vandleg og fiskeri. Der er mange feriehuse i Sverige som ligger lige ved en sø. Fra I slå døren op om morgen, har I udsigt over sø og ofte masser af skov. Der er ofte mulighed for enten at låne eller leje en båd ved flere af disse feriehuse og hytter.