Strande på Gotland

Fra mange af vores feriehuse på Gotland er der ganske kort til dejlige og børnevenlige strande. Her kan I nyde den dejlige svenske sommer, med sol på himlen og tæerne i vandkanten. Om efteråret er der bølger på havet og vind i håret. Men uanset årstid vil det altid være skønt med en tur på stranden.  Her er nogle forslag til forskellige strande på Gotland, som I kan besøge mens I holder ferie i Sverige

Strande på Gotland

Tofta Strand 

Tofta Strand er Gotlands største og smukkeste strand og er isæt populær i sommermånederne. Tofta Strand er 3 km lang, og I kan, udover at svømme og solbade, kaste jer ud i windsurfing, et spil beachvolleyball, kaste med frisbee og ikke mindst bygge eventyrlige sandslotte. Tofta Strand har også livreddere, som holder øje med alle badegæster på stranden. NOVASOL udlejer feriehuse i selve Tofta på Gotland, så I kan nemt komme til at bo helt tæt på denne skønne strand.

Norderstrand og Gustavsvik

Både Norderstrand og Gustavsvik ligger i nærheden af Visby, så I kan enten gå eller cykle fra byens centrum og ud til stranden. Gustavsvik har en lang anløbsbro. På havbunden er der ikke så meget sand, men det er der på selve stranden. Norderstrand byder på en lille sandstrand.

Kvarnåkershamn

Badestranden ved Kvarnåkershamn er lille, men tilgengæld meget børnevenlig. Her vil især børnefamilien kunne nyde en skøn dag ved stranden, hvor I nemt kan holde øje med hinanden og plaske i det lave vand. 

Feriehus på Gotland ved strand

Book feriehus på Gotland hos NOVASOL

Hvis I vil nyde de smukke strande på Gotland, er der mange muligheder for, at leje feriehuse og lejligheder på Gotland hos os. I mange år har vi tilbudt sommerhusudlejning på Gotland, og i dag tilbyder har vi et varieret tilbud på hele øen. Alle ferieboliger er blevet inspiceret af vores medarbejdere på øen. Størstedelen af vores feriehuse på Gotland ligger langs den skønne kyst. Der er derfor ofte kun en kort gåtur til stranden eller sågår havblik fra selve feriehuset.