Ferie i Mellemsverige

Mellemsverige imponerer med en afvekslende natur, som giver store ferieoplevelser for alle. I kan med fordel vælge at starte jeres ferie i Göteborg og fortsætte ud til skærgårdens granitklipper. Her kan I bade i havet, og nyde de unikke omgivelser og den dejlige svenske sommersol. Når I får lyst til at få nye oplevelser i rygsækken, så kan I sætte kursen mod f.eks. Nordeuropas største bjørnepark, Sveriges største vandfald og Skandinaviens største vintersportssted, Sælen. Det er kontraster for ”alle pengene”. Men selvfølgelig I også tage ruten i mindre etaper! Er I på udkig efter sommerhuse i Sverige, er I kommet til det rigtige sted. Tag et kig på vores mange ferieboliger i forskellige dele af Sverige og få jer en fantastisk ferie for hele familien.

Sommerhus ved den svenske skærgård

Hold ferie i et sommerhus nær Göteborg

Hvis Göteborg er jeres udgangspunkt, så tag mod nord gennem Västergötland, der præsenterer en fantastisk natur med skove, søer og enge. Den centrale placering og det store udvalg af ferieaktiviteter som f.eks. Skara Sommarland og Borås Zoo, gør Västergötland til et rigtig fint feriested for familier med børn.

Hytteferie omgivet af naturen i det østlige Gotland

Bakket landskab, frugtbare arealer, slotte og moderne byer, kanaler og historiske bygningsværker – det er Östergötland. I den lille provins Närke møder områdets feriegæster varierede arealer med højland som Kilsbjergene i vest og Tiveden i syd. I Östergötlands unikke natur finder I et utal af hytter, der er perfekte for de familier, der elsker at holde ferie i tæt kontakt med naturen. Drømmer I om en hytte i Sverige,  ville det østlige Gotland være et godt sted for jer at kigge, for her meget at opleve og ikke mindst mulighed for at slappe helt af i de smukke omgivelser. 

Sommerhus i Sverige

Aktiviteter og oplevelser på jeres sommerhusferie i det centrale Sverige

Elsker I at fiske, vandrer, cykler eller padle i kajak og kano? Så kan I med fordel kigge på de mange ferieboliger i Dalsland og Värmland. I Värmland er der tusinde søer, vidtstrakte skove og utallige fredede områder med skøn fauna. Dalsland er den svenske region med flest søer og vandløb og er et samlingspunkt for kanosejlere. Ydermere er der andre aktiviteter som klatring, river-rafting, elg- og bæversafari. Der er masser af attraktioner i det centrale Sverige for hele familien, og på jeres ferie vil I aldrig have langt til nærmeste oplevelse med en hytte i Sverige.

Familie på cykeltur i Sverige

Lej et sommerhus eller en ferielejlighed tæt på eller i Stockholm

I Västmanland, nær Stockholm, kan I tage på en sand opdagelsesrejse. Også her er naturen afvekslende og området spækket med slotte og mange gamle byer, med flere forskellige seværdigheder. Kig forbi og besøg messingsmedjen i Skultuna, jernværket Engelsbergs Bruk og sølvminen i Sala. Rundt om søen Mälaren ligger mange slotte, f.eks. Stokloster, Strömsholm, Rosersberg, Sturehof og Gripsholm. NOVASOL har stået for sommerhusudlejning i Sverige i mange år og hos os finder I nemt, og sikkert netop det sommerhus eller den hytte, der opfylder alle jeres ønske rog behov til en dejlig ferie i Sverige.

NOVASOL i Sverige

NOVASOL Sommerhusudlejning har eget kontor i Sverige samt mange medarbejdere, som sørger for, at der løbende kommer nye ferieboliger til udlejning i hele Sverige. Sverige er nemlig ikke meget populært ferieland, og derfor vil vi gerne sikre, at der er et stort og bredt udvalg af ferieboliger til ethvert behov og til enhver feriedrøm. Vi udlejer hytter i den smukke natur, dejlige feriehuse ved kysten, ferielejligheder i byerne og moderne luksushuse med pool, spa og sauna. Mange feriehuse i Sverige ligger tæt på vand, enten hav eller sø, og ofte er der en båd tilknyttet feriehuset, så I kan komme ud og opleve dette dejlige ferieland fra vandsiden.